- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tovább javít a Raptor Lake CPU-k stabilitásán az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
strogov
senior tag
Hitelesíteni laborban lehet. Ha mérőeszközzel hasonlítod össze akkor a mérőeszköz hibahatára bizonytalansági faktor, de sok más gond is lehet.
pl.: optikai pulzusmérő (mi band 3-4) egy hitelesített Omron felkaros pulzusmérőhöz képest nyugalmi állapot mérésekor is elég nagy szórást mutat (hol plusz 2-3-5, hol minusz ugyanennyi), de a pulzus változását is lassan "követi". Van, hogy egyszerűen nem hiszi el az algoritmus, hogy 190+ a pulzusom, és nem hajlandó 174 fölé menni a mutató holott pont az lenne a lényeg, hogy mikor értem el a 190-et.
Ezért keresem mindegyikben a BT pánt lehetőséget, de 60k alatt csak direkt BT óra tud ilyet, de az meg mást nem tud.Kedvesemnek most volt 24 órás vérnyomás mérése kardio miatt. Köszönő viszonyban nem volt amit a mi band 4 mért.
Bohóckodáson kívül az optikai mérés semmire nem jó. Azt a kb. értéket magamról én is meg tudom mondani óra nélkül. Más embert meg nem mérek. Magas pulzusnál, és gyors változásnál meg teljesen fals értéket mutat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon olcsó órák érkeztek a Xiaomi érdekeltségi köréből, látszólag csak a formájuk tér el, de bőven vannak más különbségek is. És egyik sem tökéletes.
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest