Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bluetooth hangszórók
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Házimozi belépő szinten
- Raspberry Pi
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
Új hozzászólás Aktív témák
-
siriq
őstag
Szerintem fokuszalhatnanak a minosegre is. Gondolok arra, ha mar csak 30 fps-t tud a jatek a hw-n az tegye ugy is. Ne csak atlag legyen . A nextgen az nextgen, ne logjon bele a 21 fps stb skalaba a megjeleniteskor a jatek. Teljesen mindegy milyen effektekkel van teletuzdelve a jatek, a szinvonal es a folyamatos megvalositas legyen oszhangban(mondhattam volna, hogy akadozo sz@r kepet nyujt de az elozo mondat megfelelobb). Az effekt nem fogja a jatekosokat esz nelkul vonzani a konzolhoz, ha ezt egy eros frame pacing problemal fuszerezzuk meg. Jeleneg ez a nagy problemaja a nextgen konzoloknak. Egy fix fps-t sem tudnak tartani. Hol van a 60 fps 1080p? Vagy meg csinaljak vagy egnek.
Egyszeru a kerdes. El kell donteni ez most nextgen vagy effektekkel dusitott steroid van felrobbanva a jatekban. Elore tud mutatni vagy sem.
-
puffadt
csendes tag
Nagyon jók az eladások. Játék meg csak hamarosan. Azért most még akadnak szép számmal csalódott ps4 tulajok de ha kijönnek a felsorolt játékok enyhülni fog az érzés.
-
mentoloshypo
senior tag
A zikszboksz akkor is jobb...

-
Pöttön
őstag
Ezzel én is így vagyok.
Eléggé be vagyok sózva már, de nem tudom hogy miért, mert nem sok cím van még kint ami érdekel is igazán.
Volt PS3-mam azt nagyon szerettem, ezért már a megjelenés előtt fix volt már hogy lesz majd PS4-em-is.
Megpróbálom kiböjtölni karácsonyig, addig hátha lentebb megy az ára, aztán én is bele vetem magam a játék őrületbe.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Addigra meg be kell szerezzek valami értelmes monitort vagy TV-t
-
Lei559
tag
Mondjuk ahhoz képest , hogy alig van "értelmes" játék PS4-re a számok szépek nagyon. Én is veszek majd egyet de így , h csak 2 játék érdekel a megjelentek közül..
elég gáz lenne a dolog. -
BiP
nagyúr
Tényleg elég durva számok.
Főleg annak fényében, hogy a felsorolt játékok még meg sem jelentek, (pedig jobb lett volna, ha ezek egyben nyitócímek).Megj: nem vagyok egy nagy social network mágus, de ez a "több mint 100 millió képet és videót osztottak meg egymással." elég durva. Főleg, ha azt nézem, hogy ez kb. 3-4millió user generálta.
Nem sok értelmét látom, de hát ők tudják. (úgy értem a Sony tudja, hiszen egy igényre reagált, hogy ezt lehetővé teszi, csak a usereket nem értem, hogy ezt miért csinálják.) -
Televan74
nagyúr
Microsoft jó ha a felét eléri Európában.

-
Ps Vita
őstag
Nemrossz

Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Bestbuy játékok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bluetooth hangszórók
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Sweet.tv - internetes TV
- Házimozi belépő szinten
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- Playstation Store feltöltő kártyák! Akár 90.000ft-ig áron alul!!!
- Nintendo Switch 2 Mario Kart Edition (Bontatlan)
- Forza Horizon Xbox Limited Edition Controller Új! Bontatlan!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
De szerintem nem fogom kibírni.. valószínűleg nemsokára én is beállok a Beta teszterek közé.. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)