Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Mr.Minyi tag Szép is jó is de az ára kicsit sok is,de ha teljesítménye így muzsikál akkor az árat sem sokallom már. 
- 

P00By nagyúr Elpida rulz!  
- 

menalcas őstag Nagyon aranyos és teszetős darabok, gondolom az áruk is Xtreem magas lessz  
 szerk: most néztem pl a Corsair TR3X6G1866C9DF kitet ami ugye 6G viszont csak 1866Mhz és CL9 és az ára 70K akkor ebből a 6G kit cl7 tuti csillagászati áron lessz és az ára 70K akkor ebből a 6G kit cl7 tuti csillagászati áron lessz 
- 

N-vidi-A őstag Brutális, csak az ára is az lesz!    
- 

bartucc addikt Jók lesznek, bár a gyártóról kevesett hallottam eddig (tájékozatlanságom hibája ahogy látom, nem a gyártóé). Minőségi, de drága ahogy szokott lenni.  
- 

szuper-t őstag CL 7-8-7-20-as időzítést kínál a 2 GHz-es órajel mellé, amit 1,65 volton képes teljesíteni. 
 cl7 nem sok egy icipicit?:$
- 

Móci addikt Pöpec ramok, csak szerintem aranyáron lesznek... pedig igencsak szépen lehetne őket hajtani. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

-XadAnuX+ őstag Na ez a ram nagyon odateszi magát. CL7-ben 2000Mhz, már eléggé üt  
- 

subaruwrc félisten elpida hyper ic befigyel. nem lesz egy olcsó darab az tuti. de megéri az árát aki tudja értékelni. 
- 

mephi666 nagyúr xXx kit vin diesel ajánlásával?  "hasonló" időzítéssel jött még karácsony körül az ocz blade kit is... 1.65ön vitte a 2000mhz-et 7-8-7-20-ban az is... meg pl g-skill kit is volt hasonló specifikációval... de azért ez sem rossz... arany árában  
- 

Hunpriest senior tag Érdekes ez az élet tartam garancia. Kár hogy már 3 év múlva mehet a kukába mert addigra a DDR3 már nem lesz jó semmire. 
- 

nkmedve őstag De most tényleg, ha mondjuk csak két channelben használjuk egy core 2-es rendszeren (ami elég elterjedt) akkor egy ilyen RAM mennyit dobna a sebességen egy mezei 800as (CL5os) DDR2hoz kepest? Nagyobb késleltetés és FSB miatt lehet még lassabb. Még Core i7-tel is WinRAR-on kivül mi az ami ki tudná használni? Jó lenne valami ilyen teszt. Játékoknál az alapján amit láttam alig van különbség DDR2 (CL5 667Mhz és CL4 800MHz volt nekem), és DDR3 között. Drága drága és nem nekünk találták ki, de vajon aki meg tudja engedni magának annak érdemes ilyet venni? 
- 

Hulk24 senior tag úh, ez nagyon kemény! core i7 alá, ilyenek jönnek, ha átmegyek!!    
- 

Mondjatok egy (hasznos) programot, aminél szemmel látható a különbség egy ilyen és egy mezei 1333-as ram között...  
- 

gYaLo őstag Ár ?  
- 

zed1983 őstag CL 7-8-7-20-as időzítést kínál a 2 GHz-es órajel mellé   
 Ez szép...a minap volt egy DDR2 1066-os kit cl7-el, hát akkor ez 
- 

gooool őstag Nekem egyszer volt Team Group KIT-em,de meg kellett tőle válnom.Azóta is sajnálom,de a pénz jobban kellett. 
 Arany árban lesz,de ezt a KIT-et nem is adnám akárki kezébe.Kb olyan szerintem,mintha az ember egy Ferrari tulaja volna,csak kicsiben.
 A beszerzésről meg ne is beszéljünk.Egyáltalán van aki a PH!-n árul valaki ilyen ramokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- SSD kibeszélő
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Linux kezdőknek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 26
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- s 775, s1156, s1366, s1155, s1150, s1151, s2011, s1200, s1700 , s1851 notebook alaplapok, bontás
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C18D-64GTZR
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 23e
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

és az ára 70K akkor ebből a 6G kit cl7 tuti csillagászati áron lessz
 és az ára 70K akkor ebből a 6G kit cl7 tuti csillagászati áron lessz 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)