Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Gargouille #32 üzenetére
Ezeknek pár perc utánanézni és a Truenas is ezeket kérdezi meg egy beállításnál. A zoneminder pl kijön a "best free ip camera manager" google keresésre laikus vagyok, de olvasni tudok és használni a keresőt.
#30: Már megint feldobtál valami ostoba sületlenséget aminek semmi valós alapja, bullshitet bárki tud generálni (és van belőle elég.) Bármilyen fájlrendszer össze tudja magát szarni memóriahibától, könnyen lehet hogy a ZFS is, de egy gyári NAS-ban is tönkremehet a memória. A buksisimidet meg a hasonló mentalitást tartsd meg magadnak, tök látványosan ki vagy fogyva az érvekből.[ Szerkesztve ]
-
fatpingvin
addikt
válasz Gargouille #37 üzenetére
jó nyilván ha nem a hobbidért fizetnek akkor én se csinálnám ezt a szabadidőmben, ezt abszolút akceptálni tudom, de ez meg már akárhogy nézem messze a másik véglet.
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
fatpingvin
addikt
válasz Gargouille #35 üzenetére
nem beszélünk egymás ellen, egyetértek azzal amit írsz.
az autós példa szuper, ezt vettem észre magamon én is. az asztali alaplapomnak minden fenntartás nélkül nekiesek forrasztópákával ha úgy gondolom hogy az egyik thermal szenzor rossz helyen van ott ahová a gyártó kitalálta, de az autóba kb az izzócsere a legkomolyabb dolog amivel még nem viszem szervizbe.
Viszont ha ez mondjuk egy elsősorban autós tuninggal foglalkozó fórum lenne, akkor elég furcsán mutatna szerintem ha a nem világít a ködlámpa kérdésre az lenne az első válasz hogy vidd el szervizbe. remélem érthető mire gondolok.
akiben már felmerül a megalapozott kérdés hogy kell-e a NAS funkcióra egy gyári megoldás azért hogy otthon használjam úgy hogy van egy régi irodai gép a garázsban ami amúgy működik, szerintem az 2021-ben már nagyjából alkalmas arra hogy saját magának megoldja a fent említeett példákkal.A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
fatpingvin
addikt
válasz Gargouille #32 üzenetére
hol kell akkora szakértés ahhoz hogy ismerjen pár appot? komolyan ezt nem értem, attól hogy más a neve a gyári NASon attól az már laikusbarátabb lesz?
nem fogom soha megérteni ezt az agyalást ami az ÖSSZES nas topikban előkerül: a gyári nem azért olyan drága mert annyival többet tudna mint egy akármi hanem azért mert készre van szerelve, szépen fel van öltöztetve és van mögötte egy gyártó aki (elvileg) tartja a seggét az egészhez és mondjuk van egy-két SaaS a kínálatában. ennyi, nem több.A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
fatpingvin
addikt
válasz Gargouille #13 üzenetére
oké és erre a komplex szolgáltatáscsomagra vajon a vásárlók hány százalékának van szüksége? komolyan kérdezem, tényleg nem tudom. én magamnak építettem tárhelyszervert itthonra, ami amúgy ezen kívül kb mindent IS csinál, eddig nem érzetem hiányát az általad említett funkcióknak.
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
válasz Gargouille #7 üzenetére
Annyit nem ér a GUI és a körítés. Ugyanez az OS fut az összes (olcsóbb)eszközükön is. Itt a + 2db SSD foglalat, a bővíthető memória, és a virtualizáció ami megdrágítja. Ezért ez nem csak egy 3 lemezes NAS, ez jóval több annál.
Természetesen akinek nincs szüksége/nem tudja kihasználni a plusz szolgáltatásait, azoknak ott vannak az olcsóbb, kisebb tudású eszközök.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest