Hirdetés

Háromfiókos NAS meghajtóval újít a QNAP

Az új TS-364-ben a három HDD mellett két M.2-es SSD számára is van hely.

Hirdetés

A QNAP bemutatta első olyan NAS meghajtóját, ami már az általunk is bemutatott lehetőségekkel kecsegtető QTS 5.0 operációs rendszerrel előtelepítve kerül forgalomba, a TS-364 a modellszámozásból sejthető módon pedig a háromfiókos kategóriában száll harcba a vásárlók kegyeiért.


[+]

A fehér színű műanyag burkolat alatt egy négymagos Intel Celeron N5105-ös processzorra épülő hardvert találunk, amit gyárilag 4 GB memória egészít ki, de ezt szükség esetén akár 16 GB-ig is bővíthetjük, ha pedig még egy kis extra teljesítményre lenne szükségünk, két, gyorsítótárazásra is használható, M.2 formátumú, PCI Express 3.0-s SSD-vel is felturbózhatjuk a rendszert.


[+]

Az eszköz hátoldalára egy 2,5 gigabites sebességre képes Ethernet csatlakozó, egy HDMI 1.4b kimenet és két USB 3.2 Gen2 Type-A port került, de a gyors elérés érdekében a mérnökök a ház elejére is tettek egy USB 3.2 csatlakozót, ez viszont már csak Gen1-es verziójú.

A QNAP TS-364-hez hivatalos ajánlott fogyasztói árat nem találtunk, itthon viszont már listázásra került, méghozzá 213 000 forint körüli összegért.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • QNAP

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés