- Hobby elektronika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Projektor topic
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
válasz
elistvan #323 üzenetére
A cigivel, piával itt érvelni végképp nem fair. Ha csak magamból indulok ki, most ezen meg kéne hogy sértődjek. Igencsak "kislábon" élek, a villanyt is csak akkor kapcsolom fel, ha muszáj (ennek ellenére ma jött meg a végszámla, mi szerint az idén 22%-kal többet fogyasztottam, mint tavaly…), nem járok moziba, nem járok szórakozni, nyaralni, kirándulni, mert nem telik. Nem fogyasztok soha egyetlen korty alkoholt sem, nem dohányzom, chipset, kólát, nyalánkságot nem fogyasztok, nem iszom kávét, és hét év óta először tegnap vettem magamnak egy 3700 Ft-os kínai cipőt, ma meg két gatyát, mert már teljesen széjjel mentek.
Az én egyetlen "luxusom" a számítógép és az internet. Ez köt össze a világgal. Nekem csak a szellemi táplálék maradt. Böngészés, olvasás, hobbi Photoshopolás, és néha 1-1 film megnézése. Ennyi.
Aki énnálam kevesebből kijön, és nem panaszkodik, olyan nagyon kevés ember van.
Szóval ezzel csak arra akartam célozni, hogy ne kurkásszunk már egymás zsebébe, nem tudjuk, ki mennyi idős, milyen körülmények között él. Ne általánosítsunk, hogy "bezzeg a cigire nem sajnálja a pénzt", mert nem tudunk a másikról semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- OpenWRT topic
- Hobby elektronika
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Házimozi haladó szinten
- PR-Telecom
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged