Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BonFire

veterán

válasz elistvan #323 üzenetére

A cigivel, piával itt érvelni végképp nem fair. Ha csak magamból indulok ki, most ezen meg kéne hogy sértődjek. Igencsak "kislábon" élek, a villanyt is csak akkor kapcsolom fel, ha muszáj (ennek ellenére ma jött meg a végszámla, mi szerint az idén 22%-kal többet fogyasztottam, mint tavaly…), nem járok moziba, nem járok szórakozni, nyaralni, kirándulni, mert nem telik. Nem fogyasztok soha egyetlen korty alkoholt sem, nem dohányzom, chipset, kólát, nyalánkságot nem fogyasztok, nem iszom kávét, és hét év óta először tegnap vettem magamnak egy 3700 Ft-os kínai cipőt, ma meg két gatyát, mert már teljesen széjjel mentek.

Az én egyetlen "luxusom" a számítógép és az internet. Ez köt össze a világgal. Nekem csak a szellemi táplálék maradt. Böngészés, olvasás, hobbi Photoshopolás, és néha 1-1 film megnézése. Ennyi.

Aki énnálam kevesebből kijön, és nem panaszkodik, olyan nagyon kevés ember van.

Szóval ezzel csak arra akartam célozni, hogy ne kurkásszunk már egymás zsebébe, nem tudjuk, ki mennyi idős, milyen körülmények között él. Ne általánosítsunk, hogy "bezzeg a cigire nem sajnálja a pénzt", mert nem tudunk a másikról semmit.

Új hozzászólás Aktív témák