Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Everman
addikt
válasz
alamuszi #273 üzenetére
"Nem arra válaszoltál ismét amit írtam, és kérdeztem, ha ennyire degenerált vagy miért válaszolsz"
Én konkrétan arra válaszoltam amit összehordtál, sajna személyeskedésen kívül máshoz nem ér fel a szellemi képességed, így ezt nem is értetted meg, sajnállak is ezért nagyon.
"A Mac Minihez mi is kaptunk egy Mini-DVI-VGA átalakítót, amihez aztán még kellett venni egy Micro-DVI-DVI átalakítót."
Érdekes helyen vásárolhattatok, én anno DVI átalakítót kaptam a dobozában (azzal is használtam) és a mostani Mini-hez is az jár, igaz most már HDMI-DVI kivitelben.
"a többihez elégl lesz egy sima 500 Ft-os USB-USB kábel is."
A dokk kábel is beszerezhető kemény 500 Ft-ért, igaz nem gyári, azért elkérnek egy ezrest is.
Arról meg nem az Apple tehet, hogy a többi gyártó össze-vissza cserélgeti a csatlakozóit. Náluk már 8 éve ugyanaz a csatlakozás van, erre egy komplett iparág épült mára.
A konkurensek meg kezdték a saját egyedi megoldásukkal, majd mini USB, most micro USB, holnap meg majd megint kitalálnak valamit, mert rájönnek, hogy egy komplex eszköz vezérléséhez, töltéséhez és adatkommunikációjához a sima USB szabvány édeskevés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest