Új hozzászólás Aktív témák
-
turorudi
aktív tag
Nekem ilyen van. Brutálisan szar. Egyik kártyának sem hozza a maximális olvasási sebességét, amit más olvasóval érdekes módon megközelítek. Emellett csak úgy nem észleli a kártyát, ha bele dugom . Ehhez le kell húzni az USB csatolóról, majd vissza kell dugni, és akkor is nagyon hosszan jut el odáig, hogy hogy a file-okat megnyissuk. A hozzá adott sprőd kábel használhatatlan, ha kicsit megmozdítjuk, azonnal leold az olvasó.
Mintha valami késleltető lenne benne, pl. viszonylag gyors kártyával képek nézegetése közben alig akar a következőre ugrani (más olvasóval ugyanaz a kártya gond nélkül halad tovább).
Ráadásul az SD foglalat a hátulján van, az USB csatlakozó mellett, így az átlagosnál macerásabb bele helyezni. Bátran nem ajánlom! -
Hali!
Nekem van egy ehhez hasonló HAMA kártyaolvasóm - illetve több is volt már -, és ugyanaz a gond vele, mint az összes elődjével: egy idő után egyszerűen read-only-nak mutatja az SD-kártyáimat.
Eleinte azt gondoltam, hogy a kártya adta meg magát - a fórumos hozzászólások is ezt erősítették meg -, aztán egyszer kétségbeesésemben próbaképp beletettem egy ilyen read-only fázisba került kártyát a céges laptopom olvasójába - és lám, tökéletesen működött. A többi kártyával is ez volt a helyzet.
Tudja valaki, mi okozhatja ezt a jelenséget? A read only-ba került kártyákkal semmit nem lehet kezdeni, format sem működik semmilyen programmal, teljesen az a benyomás, hogy reszeltek a kártyának. Pedig dehogy, az olvasóban van a hiba. Találkoztatok már ilyesmivel, esetleg megoldást is tudtok? Mert a megkerülő módszer - PC-ről pendrive-ra, pendrive-ról laptopra, arról meg az SD-kártyára másolás - elég macerás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Az NVIDIA vezére szerint fantasztikus ötlet az USA újraiparosítása
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- EA Sports WRC '23
- Gumi és felni topik
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,SSD
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest