Új hozzászólás Aktív témák
-
csubbaka
tag
Van erre valaki? Tegnap beruháztam egy ilyen kis Primo-ba, nekem nagyon bejön a gépezet.
csubbaka felhasználónak 43 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!
-
fojuzer
aktív tag
Hm izlések-pofonok felbontás 4/3 16/9 különbözöek,viszont piszok drágák,túl vannak árazva.Felszereltség,technika,OS- na kinek-kinek izlése szerint.Nem lészen kapos!
föolvaso
-
ghost364
senior tag
Végre egyre több 4:3as képarányú tab érkezik!
-
smkb
őstag
Muhaha... na vajon melyik kínai belpiacost matricázza át az MSI. 57.000 huf egy retek A31-el szerelt, 3500mah akksis tabért? OMG... 35.000 ért talán még reális is lehetne áfa+vám miatt, de ennyiért.... 135 - 160$ egy ilyen kínában, szállítással azaz belpiacon nagytétetelben bizti megáll 100-ból. Nagy haszonkulccsal dolgozik az MSI.
-
M@trixfan
addikt
A 4:3 képarány a hagyományos és gakorlatilag ennek van értelme ilyen eszközökön. Vízszintesn használva a 16:9 hasznos képtartalma elég kínos ha van az adott programnak bármilyen menüje. Mivel kis panelekről van szó, nem egy 27" 16:9 asztali monitorroól, maga az állított üzemmód sem hasznos igazán. Ez kizárólag marketing stratégia, menő a 16:9 és semmivel nem kerül többe ez az "innováció". A nagy buzzword a filmnézés, csak éppen tableten pont ez az ami annyira mindegy milyen, máskülönben egy szuper jó minőségű HDPI panel sokkal többet nyom a latba.
[ Szerkesztve ]
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
b.daniel
senior tag
Uhh.. Ez ennyi pénzért nagyon bukta lesz... Sokkal jobb alternatívák vannak, ráadásul olcsóbban.. Alcor, Cc, Acer A1...mind jobb, és mind olcsóbb.. Ha így folytatja az MSI nem lesz nagy jövője tabletpiacon :/
-
sagesz93
addikt
ez, ennyiért.... el fog tűnni a süllyesztőben.
-
Rosep
senior tag
BT, GPS? Ezekről említést sem tesz a hír... talán mert nincs is benne?
-
Laci.M
senior tag
Én kapásból nem tudtam, hogy mi lenne a "hagyományos"képarány. Tabletek esetében a szélesvásznú a hagyományos nem? Minden ismerősömnek széles van. (jó, iPad kivételével)
Aláírás