- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
yopp. mondjuk nekem nehéz dolgom van, mert a Visual Studio, és az SQL szerver is eléggé kajás, főleg, amikor egyszerre megy 1-2 művelet. De így is csak 1-2 extrémebb helyzetben mondtam meg, hogy ez nem a nagygépem, és ejj, de kéne már a 4 magos asztali.
Illetve nekem a digitális kimenet hiányzik a notiról nagyon, mert analógon kicsit szellemképesen produkálódik az 1920x1200
de szerintem 1-2 év, veszek egy felsőkat. tabletet dokkolóval, és eladom a fenébe az asztali gépem. régen a toshiba m200-zal is csak az volt a bajom, hogy tetves lassú lett a vinyó ahogy nőttek a kódjaim. ha akkor lett volna SSD... -
-
^Clown
addikt
válasz
Pisztillus #11 üzenetére
Az X40-be már régóta lehet SSD-t kapni, nem is horror áron: [link]. Bár ez az SSD sokkal gyorsabb lesz, ha jó áron adják, lehet hogy jobban megéri mint az eddigiek.
Az IBM topikba érdemes még beleolvasgatni ezzel kapcsolatban, több ember is vett SSD-t az X40-esébe, és egyikük sem bánta meg. Bizony nagyon nagyon sokat dob egy SSD a régi subnotikon, kb. mintha új gépe lenne az embernekEgy 45-50K-ért vett X40-esből, plusz egy 25-30K-s SSD-ből jobb gépe lesz az embernek, mint a mai netbookok.
-
misx
senior tag
Elsőre azt hittem, a dobókocka is pendrive.
De az csak a a méretét igazolja. Lesz mit elhagyni. -
hejesírásó
senior tag
a kacsintósnál sokkal jobbra számítottam, fekete alapon fekete, hát olyan nagyon nem lettem tőle vidám.
-
bubi92
őstag
jól néz ki
-
pacorro
aktív tag
válasz
Pisztillus #11 üzenetére
Az 44 pines IDE-seket elvileg ajánlják a ThinkPad X40/X41-hez, az 50-eseket meg a VAIO TX-ekhez. Az áruk jó kérdés, de egy kisebb talán nem lesz horror (notivinyónak szerintem egy 32 gigás is megteszi).
-
.mf
veterán
Ha a "régi konfig" alatt egy anno méregdrága ultrahordozható szubnotit értesz, akkor igen
Pl. nekem is van egy Vaio TX3-am, 11.1", Core Solo, szénszálas ház, és ebbe a kis méretbe még DVD-írót is belepréseltek (az alaplapot kisebb területre zsúfolták össze, mint a dvd-író; közben még a 13.3"-es culv-notikból is kispórolják ezt); viszont egy 1.8" 4200RPM-es microATA lemez van benne, ami egyrészt tetűlassú és érezhetően megfogja a gép teljesítményét (<15MBps átlagsebesség, heh, egy pendrive többet tud), másrészt a ritka csatlakozó miatt jelentősen gyorsabb HDD-re nem lehet cserélni.
Ha jó áron adják (vagy legalább ennek megjelenésével az előző szériás lassabb microATA SSD-ik árait csökkentik) és meg lehet itt is szerezni, lehet, hogy beruházok egyre. -
Szanya
tag
válasz
szamatorok #8 üzenetére
Én is kíváncsi vagyok a válaszokra.
-
P00By
nagyúr
Az AMP mikroméretű pendrive-ja igazán szimpatikus eszköz, hiszen állandóan ránk kacsint – már ha nem fordítjuk arccal lefelé. Jaj...
A másik oldalon lehetne egy s3gglyuk pl... -
mephi666
nagyúr
ott kacsint már a cikkben is
amúgy én kicsit más formájú "kacsintó" pendrive-ra gondoltam, ami hasonlít alakra a flashvoyager-re
az ide csatis meghajtók meg érdekesek... azoknak szánják, akik a régi konfigjukat akarják így felturbózni egy gyors rendszermeghajtóval?
-
orbano
félisten
hol kacsint és mi? ez nekem magas
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Formula-1
- 3D nyomtatás
- EAFC 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Samsung 870 EVO / 250GB / MZ-77E250B
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest