- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
- Modding és elektronikai kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
yopp. mondjuk nekem nehéz dolgom van, mert a Visual Studio, és az SQL szerver is eléggé kajás, főleg, amikor egyszerre megy 1-2 művelet. De így is csak 1-2 extrémebb helyzetben mondtam meg, hogy ez nem a nagygépem, és ejj, de kéne már a 4 magos asztali.
Illetve nekem a digitális kimenet hiányzik a notiról nagyon, mert analógon kicsit szellemképesen produkálódik az 1920x1200
de szerintem 1-2 év, veszek egy felsőkat. tabletet dokkolóval, és eladom a fenébe az asztali gépem. régen a toshiba m200-zal is csak az volt a bajom, hogy tetves lassú lett a vinyó ahogy nőttek a kódjaim. ha akkor lett volna SSD... -
-
^Clown
addikt
válasz
Pisztillus #11 üzenetére
Az X40-be már régóta lehet SSD-t kapni, nem is horror áron: [link]. Bár ez az SSD sokkal gyorsabb lesz, ha jó áron adják, lehet hogy jobban megéri mint az eddigiek.
Az IBM topikba érdemes még beleolvasgatni ezzel kapcsolatban, több ember is vett SSD-t az X40-esébe, és egyikük sem bánta meg. Bizony nagyon nagyon sokat dob egy SSD a régi subnotikon, kb. mintha új gépe lenne az embernekEgy 45-50K-ért vett X40-esből, plusz egy 25-30K-s SSD-ből jobb gépe lesz az embernek, mint a mai netbookok.
-
misx
senior tag
Elsőre azt hittem, a dobókocka is pendrive.
De az csak a a méretét igazolja. Lesz mit elhagyni. -
hejesírásó
senior tag
a kacsintósnál sokkal jobbra számítottam, fekete alapon fekete, hát olyan nagyon nem lettem tőle vidám.
-
bubi92
őstag
jól néz ki
-
pacorro
aktív tag
válasz
Pisztillus #11 üzenetére
Az 44 pines IDE-seket elvileg ajánlják a ThinkPad X40/X41-hez, az 50-eseket meg a VAIO TX-ekhez. Az áruk jó kérdés, de egy kisebb talán nem lesz horror (notivinyónak szerintem egy 32 gigás is megteszi).
-
.mf
veterán
Ha a "régi konfig" alatt egy anno méregdrága ultrahordozható szubnotit értesz, akkor igen
Pl. nekem is van egy Vaio TX3-am, 11.1", Core Solo, szénszálas ház, és ebbe a kis méretbe még DVD-írót is belepréseltek (az alaplapot kisebb területre zsúfolták össze, mint a dvd-író; közben még a 13.3"-es culv-notikból is kispórolják ezt); viszont egy 1.8" 4200RPM-es microATA lemez van benne, ami egyrészt tetűlassú és érezhetően megfogja a gép teljesítményét (<15MBps átlagsebesség, heh, egy pendrive többet tud), másrészt a ritka csatlakozó miatt jelentősen gyorsabb HDD-re nem lehet cserélni.
Ha jó áron adják (vagy legalább ennek megjelenésével az előző szériás lassabb microATA SSD-ik árait csökkentik) és meg lehet itt is szerezni, lehet, hogy beruházok egyre. -
Szanya
tag
válasz
szamatorok #8 üzenetére
Én is kíváncsi vagyok a válaszokra.
-
P00By
nagyúr
Az AMP mikroméretű pendrive-ja igazán szimpatikus eszköz, hiszen állandóan ránk kacsint – már ha nem fordítjuk arccal lefelé. Jaj...
A másik oldalon lehetne egy s3gglyuk pl... -
mephi666
nagyúr
ott kacsint már a cikkben is
amúgy én kicsit más formájú "kacsintó" pendrive-ra gondoltam, ami hasonlít alakra a flashvoyager-re
az ide csatis meghajtók meg érdekesek... azoknak szánják, akik a régi konfigjukat akarják így felturbózni egy gyors rendszermeghajtóval?
-
orbano
félisten
hol kacsint és mi? ez nekem magas
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest