Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Philips LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- 240 Hz-et ígérő, ultraszéles okosmonitor jött az LG gondozásában
- Végre véglegesek az AV2 kodek specifikációi
- Milyen nyomtatót vegyek?
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
yopp. mondjuk nekem nehéz dolgom van, mert a Visual Studio, és az SQL szerver is eléggé kajás, főleg, amikor egyszerre megy 1-2 művelet. De így is csak 1-2 extrémebb helyzetben mondtam meg, hogy ez nem a nagygépem, és ejj, de kéne már a 4 magos asztali.
Illetve nekem a digitális kimenet hiányzik a notiról nagyon, mert analógon kicsit szellemképesen produkálódik az 1920x1200
de szerintem 1-2 év, veszek egy felsőkat. tabletet dokkolóval, és eladom a fenébe az asztali gépem. régen a toshiba m200-zal is csak az volt a bajom, hogy tetves lassú lett a vinyó ahogy nőttek a kódjaim. ha akkor lett volna SSD... -
^Clown
addikt
Videót renderelni nem egy X40-esen kell, az tény, és akkor tényleg nem mondja meg az ember

-
orbano
félisten
Az X40-be már régóta lehet SSD-t kapni, nem is horror áron: [link]. Bár ez az SSD sokkal gyorsabb lesz, ha jó áron adják, lehet hogy jobban megéri mint az eddigiek.
Az IBM topikba érdemes még beleolvasgatni ezzel kapcsolatban, több ember is vett SSD-t az X40-esébe, és egyikük sem bánta meg. Bizony nagyon nagyon sokat dob egy SSD a régi subnotikon, kb. mintha új gépe lenne az embernek
Egy 45-50K-ért vett X40-esből, plusz egy 25-30K-s SSD-ből jobb gépe lesz az embernek, mint a mai netbookok.jól beszélsz. egyébként akármelyik notiból teljes értékű gépet varázsol egy SSD. rákötve monitorra és billre, nem mondanád meg hogy nem asztali gép. vagyis fura lenne, mert nincs hangja és havi 2k mínusz lenne a villanyszámla...
-
Szanya
tag
-
Szanya
tag
Hol lehet kapni Winket? Kerestem a neten, de nem találtam. Még tovább próbálkozom, de egy kis segítségnek örülnék.
-
Geönczy
aktív tag
Nekem is volt ilyen kicsike még 1,5 éve, az meg fehér volt és 1gb-s. Eltört mert ráültem és nem bírta...

Lehet kéne szerezni most egy ilyen feketét. Még a 38 Euro is jó ár egy 16gb-ért. -
^Clown
addikt
Ugyanez az én problémám is... Remélem, ezek közül a PhotoFast SSD-k közül valamelyik jó lesz az IBM X40-es notimba...
Az X40-be már régóta lehet SSD-t kapni, nem is horror áron: [link]. Bár ez az SSD sokkal gyorsabb lesz, ha jó áron adják, lehet hogy jobban megéri mint az eddigiek.
Az IBM topikba érdemes még beleolvasgatni ezzel kapcsolatban, több ember is vett SSD-t az X40-esébe, és egyikük sem bánta meg. Bizony nagyon nagyon sokat dob egy SSD a régi subnotikon, kb. mintha új gépe lenne az embernek
Egy 45-50K-ért vett X40-esből, plusz egy 25-30K-s SSD-ből jobb gépe lesz az embernek, mint a mai netbookok. -
Szanya
tag
-
misx
senior tag
Elsőre azt hittem, a dobókocka is pendrive.

De az csak a a méretét igazolja. Lesz mit elhagyni.
-
hejesírásó
senior tag
a kacsintósnál sokkal jobbra számítottam, fekete alapon fekete, hát olyan nagyon nem lettem tőle vidám.
-
lorenzen
aktív tag
A 32 gigás megteszi.
A netbookomba is elég a G-Monster V4 legkisebb tagja, Szárnyakat adna neki.
Remélem nem horror áron dobják a piacra. -
pacorro
aktív tag
Ugyanez az én problémám is... Remélem, ezek közül a PhotoFast SSD-k közül valamelyik jó lesz az IBM X40-es notimba...
Az 44 pines IDE-seket elvileg ajánlják a ThinkPad X40/X41-hez, az 50-eseket meg a VAIO TX-ekhez. Az áruk jó kérdés, de egy kisebb talán nem lesz horror (notivinyónak szerintem egy 32 gigás is megteszi).
-
Pisztillus
senior tag
Ha a "régi konfig" alatt egy anno méregdrága ultrahordozható szubnotit értesz, akkor igen

Pl. nekem is van egy Vaio TX3-am, 11.1", Core Solo, szénszálas ház, és ebbe a kis méretbe még DVD-írót is belepréseltek (az alaplapot kisebb területre zsúfolták össze, mint a dvd-író; közben még a 13.3"-es culv-notikból is kispórolják ezt); viszont egy 1.8" 4200RPM-es microATA lemez van benne, ami egyrészt tetűlassú és érezhetően megfogja a gép teljesítményét (<15MBps átlagsebesség, heh, egy pendrive többet tud), másrészt a ritka csatlakozó miatt jelentősen gyorsabb HDD-re nem lehet cserélni.
Ha jó áron adják (vagy legalább ennek megjelenésével az előző szériás lassabb microATA SSD-ik árait csökkentik) és meg lehet itt is szerezni, lehet, hogy beruházok egyre.Ugyanez az én problémám is... Remélem, ezek közül a PhotoFast SSD-k közül valamelyik jó lesz az IBM X40-es notimba...
-
.mf
veterán
ott kacsint már a cikkben is
amúgy én kicsit más formájú "kacsintó" pendrive-ra gondoltam, ami hasonlít alakra a flashvoyager-re 
az ide csatis meghajtók meg érdekesek... azoknak szánják, akik a régi konfigjukat akarják így felturbózni egy gyors rendszermeghajtóval?

Ha a "régi konfig" alatt egy anno méregdrága ultrahordozható szubnotit értesz, akkor igen

Pl. nekem is van egy Vaio TX3-am, 11.1", Core Solo, szénszálas ház, és ebbe a kis méretbe még DVD-írót is belepréseltek (az alaplapot kisebb területre zsúfolták össze, mint a dvd-író; közben még a 13.3"-es culv-notikból is kispórolják ezt); viszont egy 1.8" 4200RPM-es microATA lemez van benne, ami egyrészt tetűlassú és érezhetően megfogja a gép teljesítményét (<15MBps átlagsebesség, heh, egy pendrive többet tud), másrészt a ritka csatlakozó miatt jelentősen gyorsabb HDD-re nem lehet cserélni.
Ha jó áron adják (vagy legalább ennek megjelenésével az előző szériás lassabb microATA SSD-ik árait csökkentik) és meg lehet itt is szerezni, lehet, hogy beruházok egyre. -
Szanya
tag
Érdekes, még teccik is. A cikkben írt ár is. De hogy hol lehet megkapni? Legközelebbi elérhetősége egy .com végű online könyvesbolt... Vagy van magyar forgalmazó?
Én is kíváncsi vagyok a válaszokra.
-
szamatorok
csendes tag
-
BloodRay
veterán
-
P00By
nagyúr
Az AMP mikroméretű pendrive-ja igazán szimpatikus eszköz, hiszen állandóan ránk kacsint – már ha nem fordítjuk arccal lefelé. Jaj...

A másik oldalon lehetne egy s3gglyuk pl...
-
mephi666
nagyúr
ott kacsint már a cikkben is
amúgy én kicsit más formájú "kacsintó" pendrive-ra gondoltam, ami hasonlít alakra a flashvoyager-re 
az ide csatis meghajtók meg érdekesek... azoknak szánják, akik a régi konfigjukat akarják így felturbózni egy gyors rendszermeghajtóval?

-
Móci
addikt
-
Antibazsi
aktív tag
-
plömplöm
őstag
-
orbano
félisten
hol kacsint és mi? ez nekem magas
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- 256GB Macbook SSD - Áfás számlával
- ELADÓ: OWC Accelsior 4M2 SoftRAID XT hűtőtt M.2 SSD vezérlőkártya Apple gépekhez (+gari/számlás)
- Kioxia XG10d 2TB Gen5 SSD 13,400-14,900MB/s
- HGST Deskstar NAS 4TB HDD (100/100% kondíció) / SATA3 (6Gb/s) / 7200RPM / CMR // TÖBB DARAB!
- Bontatlan! Samsung 2.5 870 EVO 500GB SATA3 (MZ-77E500B)!
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- HYPERAKCIJÓS!!! 32GB 16 ÁRON, DE KI AZ AZ ÁRON? HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 32GB 512GB 1 év gar
- Apple AirPods Pro 3 USB-C Bontatlan / 27% áfás ár
- AKCIÓ! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian Li Vector V100R 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

Annak nagyobb esélyét látom, hogy a régi ára normálisabb szintre csökkenjen, mint hogy ez egyből alacsonyabb árról induljon.