Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Jó dolog a %-os kijelzés, nem mondom, hogy nem kell, de van egy kompromisszum Nova alatt, amivel én jól elvagyok. Nova Settings / Gestures and Buttons. Swipe up: Expand Quick Settings. Tehát ha a home screen-en felfelé suhintok egyet (ezt tényleg így mondják?), akkor lejön a quick settings, ahol látom hány %-on vagyok. Sokkal egyszerűbb, mint lehúzni a notification bar-t és megnyomni az expand gombot (külső app-ot, widget-et erre nem rakok fel).
-
Benex
senior tag
Utazok Pestre, de nagyon rágom magam hogy ART-ra állítom át.... Csak sokat kell telefonálnom, és fontos h mindig elérhető legyek, és félek még a stabilitásával kapcsolatban.... De ha neked holnap reggelig nem lesz gond kérlek privátban írj már, mert akkor megcsinalom (akksi időre is elvileg hatással van, ez észrevehető?)
Előre köszönöm a válaszodat (segítségedet) -
SamS20
senior tag
2x-ről ne is beszéljünk...ami ott ment az valami kegyetlen volt akkor fogadtam meg hogy soha többet LG. legalábbis saját rendszerrel nem.
én még akkor adtam el amikor 4.0.4 szivárgott ki rá azt cseréltem galaxy nexusra de mivel nekem már nem volt eléggé erős a Gnex és a támogatást is gondoltam megvonják egy kisebb invesztálással váltottam N4-reitt LG ide vagy oda, a telókat mindig is jól megcsinálták hardveresen a szoftvert meg hálistennek a google adja, vagy éppen nem adja
de innentől már én is maradok a nexus line-on
-
Damage401
senior tag
Azok nincsenek babràlva. Erdekes hogy adreno 305 jobban megy mint az adreno 320. Gondolok itt a GTAkra. Jo a nova az szepen megy. De ez az android 4.3 nak koszonheto, hogy egyes jatekok egy volt csucs hardveren akadgat ? Marmint egyes jatekok nincsennek meg ehhez optimalizalva?
Ja en jatekra is vettem az okos telot.
-
fatal`
titán
-
LógaGéza
veterán
Ha felraksz egy CM-et, a bootloadert nem írod felül, csak a systemet, a bootot, és maximum a recoveryt. Ergo fastbootal bármikor tudsz bármit csinálni, visszazárni, kernelt/recoveryt cserélni, sőt, még system.img-et is felrakni.
Nem olyan könnyű ezt megölni sima ZIPek felrakásával -
sonique
őstag
én twrp-t hasznalok ehez itt a link
http://techerrata.com/browse/twrp2/mako#31786) FőDudu
ohh tényleg lehet csak üveget is cseréni
kitben árulják
de csak ügyeskezü kezdjen hozza nem vészes de azért nem szétzsedem összerakom moka
mindjart megkeresen -
sonique
őstag
huh hat ezt nem értem
toolkit rom manager stb ...
nexusnal a legegyszerübb
a legtöbben meg össze vissza kombinalnak
ilyen toolkit olyan manager
minden megy fastbootban és adb benbootloader nyitas bootloader mod
fastboot oem unlock
visszazárni meg fastboot oem lock
recovery megfastboot flash recovery recovery.img
sokal egyszerübb
mint hogy melyik toolkit et kell letötlteni
meg melyik linkröl stb ..@(#31775) LógaGéza
mármint ART ?
valahol mintha olyan olvastam volna hogy art hoz odexed gapps t hasznaltak -
w333
félisten
-
LógaGéza
veterán
Most azt írtad, hogy egy termék attól veszti el egyediségét, mert egy másik nem lesz ugyanolyan, ha ugyanolyan lenne, akkor egyedi maradna
Akik arra vették, azoknak most is megvan a lehetősége, hogy már KitKatot használjanak, mint ahogy én is megteszem már egy jó ideje. -
RootRulez
félisten
Én a
Profile Scheduler-t használom erre a célra. (hátralevő) Időhöz, tartózkodási helyhez meg nemtommégmihez lehet kötni műveleteket, pl.: alkalmazás indulását, másik hangprofilra váltást vagy épp az általad említett repmód aktiválást.
Ja és a legjobb, hogy magyarul is elérhető. (ez volt a reklám helye)...
-
C.Brigante
veterán
én tudom, h az enyém 1.1-es csak a dobozon nem értem hol mutatja a revision-t! (mert ott csak 1.0 találtam)
az új tulajdonosoknak belinkelem azért: hátha megspórolunk egy fölös kérdést.
-
Kari1
aktív tag
Én meg úgy emlékszem hogy a Sandy (vagy más) hurrikán miatt először törölték az eseményt majd úgy döntöttek hogy nem is tartanak rendezvényt (mivel sokan a károk enyhítésével voltak akkor elfoglalva és egy ilyen bemutató nem illett volna az akkori NY-i hangulathoz) hanem inkább szép csendben elérhetővé tették.
-
w333
félisten
Ennyi pénzért szinte ajándék volt
(#29262) Scooter74
Lerágott csont ... képeknek semmi közük a megjelenéshez
(#29263) kiki89
Szerintem is nagyon jól néz ki
(#29264) sonique
USA Play Áruház -ból már Okt. 31 -én rendelhető lesz, ezért is gondoljuk hogy holnap fogják bemutatni, és Nov. 8 -tól Kanadában is elérhető lesz a Play Áruházból
Mivel főverzió váltás lesz és az új Linux 3.10 kernel szerintem brutális lesz !
-
icons
addikt
Play Store-ból 16gigás biztosan nem jött 65kért. Ezt 100%ra mondom
Részben azért, mert 250 euró volt, plusz azt hiszem, 10 euró a szállítás, ami azt jelenti hogy 1 EUR = 250 HUF volt
Márpedig az euró inkább 300 forint környékén mozog manapság
Ott valamit elszámoltál!
(#29256) w333
Szinte biztos, hogy holnap jelentik/mutatják be mind a Nexus5öt, mint a Droid 4.4-et. Ennek ellenére furcsa, hogy semmi infó sem szivárgott ki
És ja, lesz fehér hátlapú N5. A fullfehér az PS render volt, az eleje mindegyiknek fekete (sajnos).(#29251) bigpeace
N5 16gigás 350 euró körül lesz, N4ből is annyi volt a 16 gigás (+postaköltség(ek)).
Vagy Partneronál 270eurónak megfelelő forintért N4, és az 2 év garival jön, ÉS nem kell visszaküldeni külföldre gari miatt. Szerintem ez sem hangzik rosszul(de én megvárom az N5öt)
)
(#29258) w333
Ez valami vicc?
Milyen időt húznak két hete?
Mindig is október 28ról volt szó, mint bejelentési időpontról! -
-
tlala
addikt
"sokkal többet véd egy ilyen szilikon mint egy sima hátlapra pattintós műanyagtok."
Attól függ, milyen hátlapra pattintós tokra gondolsz.
Nekem az Optimus Black-emen volt mindenféle szilikon tok meg bumper, amíg végre vettem egy minőségi Nilkin kemény hátfalat illetve keretet.
Egyfelől ég és föld a különbség fogásban, minőségi megjelenésben, a Nilkint kifejezetten jó kézbe venni, nagyon kellemes tapintású, és hihetetlenül megszünteti a telefon csúszósságát.
De ennél sokkal fontosabb, hogy a Nilkin egy tényleg megtervezett mérnöki munka. Miközben alig (tényleg csak egy leheletnyit) növeli a fizikai méretet, egy olyan kőkemény "bukókeret" rendszert biztosít a telefon köré, amely pont ott van merevítve, kiemelve, stb., ahol kell ahhoz, hogy átvegye a leeséskor keletkező ütést. A telefon négy sarkában erősít, alján és tetején nagyon leheletnyit kilóg, hogy ott is felfogja az ütést eséskor, de még arra is gondoltak, hogy a kijelzős felén is körbe kiemelkedjen kb. 0,3 mm-t, hogy ha a kijelzős felével csapod le az asztalra, a kijelző még véletlenül se érjen le, az a 0,3 mm eltartja az asztaltól.
Kétszer le is esett a Black, nyoma sem maradt.
Bónuszként adnak hozzá egy minőségi előlapi fóliát.
Nekem annyira bejött az Optimus Black-en, hogy evidens volt, hogy a Nexus 4-hez is ezt rendeltem.
Mindenkinek jó szívvel ajánlom. -
dnelb
veterán
Nem ugyanez a hardver, az s600 ez meg s4pro. Csak hogy az egyik legnagyobb eltérést említsem, az s600as adreno320ban 96db ALU van, s4proban meg csak 64..
First Generation Adreno 320 (Snapdragon S4 Pro) - 64 ALU, 400MHz, 57GFLOPS
Second Generation Adreno 320 (Snapdragon 600) - 96 ALU, 400MHz, 86.4GFLOPS -
atike
nagyúr
Az enyém töltőn van kb 1 órája, 28 fokon van az akksi. Gyári 4.3, "csak" rootolva van.
Azt nem tudom, hogy a Chrome tud-e rá így hatni, de a 40 fok az mindenképp jelentős eltérés...
Szerk:
Igaz, nekem is most esik le...Ha töltés közben Chrome-olsz... Akkor nem csoda a 40 fok... Kb mintha játszanál töltés közben....
-
Integra
titán
nem is tudtam, hogy az új sim kártyák gyakorlatilag micro sim kártyák, csak egy erre gyártott kivágó gépbe kell tenni. legalábbis nekem a vodafone sim-em ilyen, és az adapter meg maradt maga a régi sim kártya műanyaga.
2 perc alatt kész voltam, jó ez a red ügyfelesdi, különben 2 órát biztos ott dekkoltam volna, úgy tele volt a bolt.. -
zsocy
őstag
Nem hiszem el hogy csak én vagyok ekkora lúzer hogy olyan ügyintézőt fogok ki a T-nél (kétszer is) aki csak pénzért cserél kártyát!
Nekem is jöttek a bevizsgálós szöveggel, meg a vegyek új telefont-al, csak rugalmasság az ügyfél igényei felé, az nem volt.
Volt olyan aki Budapesten az Allee bevásárlóközpontban cseréltette ingyen a simet? Van egy tippem hogy ez csak itt nem megy, az összes genyó ügyintéző ide csoportosult
-
Pompi
nagyúr
Amikor írtam a posztot nem volt, hisz ott a screenshot. Most ránéztem és tényleg van, elképzelhető, hogy visszamondták páran és az most visszakerült a rendszerbe. Sztem sokáig nem fog tartani.
Kanada - ami most egyébként kérdés volt ha jól értettem - viszont már bukta.
Az ilyen webproxy-k helyett egyébként javaslom a TunnelBear-ttud már UK, USA, CA, JP és DE csatornákat is.
NTonee: Nem tudom, hogy miből gondolod, de ezzel nekem nem feszíted az idegeim
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A negyedik generációs Nexus telefon már az LG-től érkezik, méghozzá gyönyörű külsővel és a jelenleg kapható legerősebb hardverrel.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest