Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli0726
aktív tag
Ha más konfigban jó darabig tesztelve volt mint rendszerlemez, és nem volt vele gond, akkor biztos, hogy csatlakozási problémái lesznek. Ha nem mint rendszerlemez volt kipróbálva, akkor még ha meg is áll, nem veszed észre automatikusan.
Táp, tápcsatlakozó, átalakító, sata kábel, sata port. nekem is ugyanilyen jellegű hibáim voltak, és ez volt a gond. Ha a szoftveres hibákat akarod kiszűrni, akkor telepíts fel egy ubuntut.
-
Zoli0726
aktív tag
Eléggé lemezhibának tűnik. Pláne, hogy közben világít is az állapotjelző ezerrel. Vagy a csatlakozással lesz a gond, vagy magával a lemezzel szerintem.
Nekem is volt ilyen problémám egyébként régen, és nekem a táppal volt a probléma, néha egy pillanatra megszakadt a hdd tápellátása, és akkor leválasztódott, elég sok idő kellett hozzá a windows-nak mire észbekapott. Pont mint neked. De az a rengeteg adatátviteli hiba szinte ordít arról, hogy a lemez környékén kell keresni a problémát. Vagy csatlakozás, vagy maga a lemez lesz a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- ZIDOO médialejátszók
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- Projektor topic
- Notebook hibák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest