Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lucifair
csendes tag
válasz
richter80 #280 üzenetére
Hi,
Sajnálattal hallom ami történt (eddig a fórumokon veled együtt a 3. képernyőtörést hallottam). Tényleg érzékenyek, bár szerintem ez minden nagy érintőképernyőt fenyeget. Régi telefonjaimat én is előszeretettel ejtettem le, úgyhogy ennek vettem egy brando tokot. Eddig egyszer ejtettem le tokban és csak fél méterről, szerencsére nem történt baja.
Más:
Használta-e valaki közületek a gsmartot mobil internetezéshez, mint a notebook modemjét? (Eddig a SE telefonomat használtam mint internet modem.) Ha igen, kérem árulja el hogy csinálta, beállítások, stb. (a szolgáltatóm, a T-Mobile egyre kevésbé szolgálatkész bármiféle beállítás terén. "Majd a szerviz beállítja pénzért.", "Ja, nem itt vásárolta? Akkor sajnos nem tudunk segíteni." Régen, 5 évvel ezelőtt mindenféle beállítást le lehetett tölteni a honlapjukrólmost meg semmit sem találok...)
Üdv,
András -
imiadmin
őstag
válasz
richter80 #280 üzenetére
Sajnálattal olvasom, hogy összetört... ( R.I.P. )
Nekem már kétszer kirepült a kezemből... mind a két alkalommal a kocsiból kiszállás közben... (mert mindent egyszerre szeretnék magammal vinni
) az asszfalton landolt a hátlapon csúszva.. én megúsztam...
Az egyszer biztos, hogy nem egy Nokia 5210....
-
süti5
őstag
válasz
richter80 #280 üzenetére
Basszus, én is sajnálom....második törés itt a fórumon egy hónapon belül....
Nem gondoltam, hogy ennyire törékenyek.... ezt tényleg csak egy tok védte volna meg, de azt én sem használok soha, a fólia sem segített volna.
Baromira kell majd vigyáznom, mert az a minimum, hogy egy párszor már leestek az eddigi mobiljaim, de semmi bajuk nem lett pár karcon kívül.... -
Raketta
csendes tag
-
lcdtv
tag
válasz
richter80 #246 üzenetére
Köszönöm, én több forumot is olvastam de nem nagyon van rá megoldás ezidáig.Nem tudom hogy szoftveres és vagy hardveres ez a probléma de jó kis teló lenne ha ezt is tudná.Sajna ha nincs rá mód akkor kénytelen leszek a Samsung B7722-es mobilját választani,igaz nincs benne GPS meg winmo de legalább arra amire veszem ( 2 sim egyszerre lehet használni) arra jó.Igazából nem értem hogy akkor minek a 2 sim foglalat ebbe a telóba ha nem tudom egyszerre elérhetővé tenni őket.!!??
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Béta iOS-t használók topikja
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Bluetooth hangszórók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Videó stream letöltése
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-6820HQ I 8GB I 256SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő