Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
msgt.fubar
üzenetére
Direkt nincs szénné húzva

winfier: Grat..

Csak nyugodtan, legalább látják, hogy milyen jó eredményeket lehet elérni
NFree::
Küldj róla bios képet párat, aztán csinálunk olyat is....nincs most asus lapom...quickboost: Még jobbat is, enyém nincs kihegyezve, a ds4 nagyon jó lap
Csak most kicsit drága lett.. -
Levin01
őstag
válasz
msgt.fubar
üzenetére
mire nem elég 3,6GHZ?

-
Hunter2
addikt
válasz
msgt.fubar
üzenetére
Amennyi állítási lehetőség egy P45-ös lapon van az még egy nem kezdőt is zavarba hoz, ezt tapasztalatból mondom.
-
unclefucka
senior tag
válasz
msgt.fubar
üzenetére
Jó kis írás, engem régóta érdekelt már, hogy mi ez a "Performance enhance" dolog.
Viszont nekem azon kívűl, hogy instabillá tette a rendszert mást nem csinált, úgyhogy szerintem nem érdemes elállítani, gyorsabb nem lesz tőle a cucc.Mindíg csodáltam az olyan embereket, mint BiG G3ry és NFree, ki az az elvetemült, aki hajnali fél 2-kor
PH-t olvas? Insomnia

Bocsi

BiG G3ry:
Furcsa jelenség egyébként nálam (E8400), hogy alapfeszen szinte semmedig nem húzható a proci, mintahogy nem is csökkenthető a feszültsége alapórajelen, de amint adsz neki egy kis kakaót, úgy meglódul, mint a szélvész. Személyszerint nem használom tuningolva a procit, mert nincs ami kihasználja a 3GHz-et sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Path of Exile 2
- Gran Turismo
- Samsung kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Konzol Screenshot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

PH-t olvas? Insomnia