- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- eGPU tapasztalatok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Androidos fejegységek
- TCL LCD és LED TV-k
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zototh64
őstag
válasz V.Stryker #1514 üzenetére
Nekem van pedál, és sebesség szenzor is, de ezért nem szedem le a bringáról. Amennyit tekerek a szoba bringán, nem éri meg.
Annyira nem vagyok sportfan.
Mozogjak erősödjek aztán kB ennyi.
Az idő, a km és a nehézségi fok érdekel, hogy tudjam mennyit tekerek.
Ha beírod neki a megtett távot, abból számol pár dolgot ami érdekes lehet.
Ez a mai azért is jó példa, mert nem szoktam ilyen távon megállni, de ma kétszer is megkellett.
[ Szerkesztve ]
IPhone 16 Pro Max, Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
Zototh64
őstag
válasz V.Stryker #1511 üzenetére
Hozzávaló szenzorokkal rögzíti azokat is.
Én csak mellkaspántot használok hozzá, a megtett km-t pedig manuálisan szoktam hozzáadni.
Akkor már számolja az átlagokat is, sebesség stb.[ Szerkesztve ]
IPhone 16 Pro Max, Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
Zototh64
őstag
válasz balu1977 #1449 üzenetére
Szerinted.
Szerintem meg ha van ott lyuk, az nem bíztató, ha nincs, akkor meg nyugodtság van.
Írtam, hogy nem minden típusra igaz, hogy ott egy lyuk.IPhone 16 Pro Max, Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
Zototh64
őstag
válasz balu1977 #1447 üzenetére
Nem mindegyik típusra igaz, meg kell nézni, hogy van e alatta lyuk.
Nekem a 2X solar-on rajta van a címke, szóval nem tudom, hogy nálunk ez hogyan van.[ Szerkesztve ]
-
Zototh64
őstag
Hasznos kisokos.....Ugye már többször előfordult, hogy valaki észlelte, hogy eltűnt vagy leesett az a kis biz-basz lemez vagy matrica ami az óra hátoldalán a gyártási számot tartalmazza. Nem baj az úgy is csak egy azonosító, ha nagyon tudni akarom azt, akkor a garminexpress-re rádugva látom és beazonosítom az órát ha kell. Ha nem hagytuk el akkor érdemes visszaragasztani..... de odafigyelve, hogy a ragasztó tömítsen is. Gyárilag kétoldalas ragasztóval rögzül a kis lemez és szigetel is mert ott van egy lyuk. Amin a levegő ki-be jár de a víz és az izzadság is. Hol itt a baj? Ha víz jut be az korróziót vagy zárlatot eredményez... nem fog jól működni az óra vagy esetleg olyan lesz a mértéke a korróziónak, hogy kuka lesz alaplap, kijelző szenzorok vagy az akku esetleg mind egyszerre.Szóval ha mar egyszer lejött az a kis bisz-basz és visszaraktuk vagy már nincs is meg.... akkor vízallóság sincs mert a betóduló víz ki is folyik. Szóval ha nem vagy biztos benne, hogy meg tudod ragasztani biztonságosan vagy egyáltalán megvan-e meg a gyári vízallóság érdemes egy vízállóság teszt mielőtt csobbanunk vele a tengerbe.
-
Zototh64
őstag
Az órán,
Menü / Számlapok.
Itt lapozol az ABC-DOWN gombbal, utána amelyik tetszik azt a GPS gombbal kiválasztott.IPhone 16 Pro Max, Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
Zototh64
őstag
válasz vikla007 #1371 üzenetére
Szia!
Én az Instinct Pro, vagy az Instinct Pro Classic-ot használom, fejből így hirtelen meg nem mondom.
-
Zototh64
őstag
Nálam nincs vele baj.
Esetleg csinálj egy gyorsítótár törlést, ha nem jó, akkor egy adat törlést is.
Esetleg egy wipe cache is segíthet.
Ha így sem, akkor app törlés, majd újra telepítés.IPhone 16 Pro Max, Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
Zototh64
őstag
válasz sherlock82 #1336 üzenetére
Szívesen!
A Connectbe belépve bal felső sarokban a profilképedre nyomva beállítások menüben felhasználói beállításoknál a mértékegység metrikus.
A Connect-ben, saját eszköz, rendszer, jelleg, mértékegységek, metrikus.A Connectben, beállítások, tevékenységek, kerékpár, vagy amit használsz, autolap legyen kikapcsolva. Ha be van kapcsolva, akkor elvileg 1,61 km-ként jelez, ami ugye kerekítve egy mérföld.
Órán: beállítások, rendszer, formátum, mértékegységek, metrikus.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
[ Szerkesztve ]
-
Zototh64
őstag
válasz sherlock82 #1334 üzenetére
Nem rosszak a Bryton-ok sem, de ha már Garmin, akkor azért is érdemes mindenből az, hogy egy platformon legyen minden adat.
Én bringa órában a 1040-et használom (GPS-el 35 órát tud, tehát kb a világból ki lehet vele menni), és tökéletesen el van a sebesség szenzorral, órával, mellkaspánttal. Mindegyik cucc egy logaritmust használ, így nincs szinkronizálási és egyéb probléma.IPhone 16 Pro Max, Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
Zototh64
őstag
válasz sherlock82 #1332 üzenetére
Szívesen!
Ha mégis kellene majd a későbbiekben bringa óra (mondjuk GPS miatt), javaslom, hogy Garmin legyen az is, vagy bármi ilyen jellegű kiegészítő.[ Szerkesztve ]
-
Zototh64
őstag
válasz sherlock82 #1330 üzenetére
Kapcsold be az "auto pause"-"megálláskor", és nem lesz semmi nyomkodni való.
Ha megállsz a bringával, ő is megállítja a számolást, ha elindulsz, akkor meg automatikusan folytatja, rezgéssel jelezni is fogja.IPhone 16 Pro Max, Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
Zototh64
őstag
Én úgy lettem "Garmin"-os, hogy teljesen hülye voltam hozzá.
Legutóbb HW Watch GT 3-ról és Samu Watch 5 Pro-ról váltottam úgy hogy csak ennek a két gyártónak az éppen aktuális óráit használtam éveken keresztül.
A bringázás miatt gondoltam kipróbálom ezt is.
Egy jó barátomnak I2 Solar van, nézegettem, meghallgattam a tapasztalatát, és ez alapján vettem egy I2X Solar verziót. Eleve húztam a számat a kijelzőn, de gondoltam max ha nem jön be, eladom. Aztán ez maradt, HW és a Samu ment a háztól.
Egyedül ez az a típus, ahol egyik fórumon sem olvasni szinte soha problémákról, ellentétben a többivel Fenix, Forerunner, stb. stb.
Ennek semmi baja, üzemideje hasonló mint a HW-nek (egy-másfél hetente töltöm heti 1-2 bringázással, minden érzékelő bekapcsolva, 24 órában viselve, munkanapokon rengeteg értesítéssel).
Adatgazdagságban nem a Garminé a zászló, kinézetbeli különbség olyan amilyen, ízlés dolga. Szerintem ezekben nem a Garmin nyer.[ Szerkesztve ]
-
Zototh64
őstag
válasz Zototh64 #1240 üzenetére
Jött egy javító frissítés kb egy órája, jó lett mostmár a 4.75 verzó.
Letölthető.
Gyorsan reagált a support.[ Szerkesztve ]
-
Zototh64
őstag
Sziasztok!
Telón a Connect Alkalmazást szerintem ne frissítsétek egyelőre 4.74-ről 4.75-re mert erősen bugos lehet.
Ha csatlakoztatva van az óra, akkor pár másodperc után kilép, állandóan leáll.IPhone 16 Pro Max, Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
Zototh64
őstag
Sziasztok!
2X Solar-ra jött egy frissítés.
14.12[ Szerkesztve ]
-
Zototh64
őstag
válasz MC Pite #1177 üzenetére
Itt sem látni.
A kabát módot az istennek sem találom, pedig már találkoztam vele.[ Szerkesztve ]
-
Zototh64
őstag
válasz MC Pite #1175 üzenetére
1 pántról van szó.
HRM-Dual.
Elnézést, ha nem jól fogalmaztam.
Az órára pikk-pakk kapcsolódik, az a rész, teljesen rendben van.
A telefonon és a pc-n nem látom az övet.
Nem tudom a connect alkalmazással párosítani. Ott fut hibára a telepítése.[ Szerkesztve ]
-
Zototh64
őstag
válasz MC Pite #1173 üzenetére
Az a baj, hogy nem látja, se ott, se máshol.
BT-n csatlakozik a telefonhoz, a connect-ben új eszköz hozzáadásnál a dual nincs, csak a pro és a pro+, rákattintva megtalálja a Dual-t, telepítésnél viszont hibára fut.[ Szerkesztve ]
-
Zototh64
őstag
Sziasztok!
Garmin Instinct 2X Solar Moss órához, megjött a Garmin HRM Dual mellkaspánt.
Eddig rendben is vagyok, illetve össze is van párosítva az órával, Ant+ kapcsolaton keresztül.
Az órán látom is a készüléket, illetve annak adatait.
A Connect alkalmazásban viszont nem találom sehol. Vagy ott nem is kell látnom, se a mobilon, se a pc-n?
Vagy van valami külön app rá?
Működni biztosan működik, mert magasabb is lett a pulzus számom, illetve az óra akksija is 17 napról 33 nap lett.Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Zototh64
őstag
Megnézem, köszönöm szépen, bár a Huawei nincs felsorolva benne, de onnan át tudom dobni a Healt Sync-el.
-
Zototh64
őstag
Sziasztok!
Teljesen új vagyok a Garmin vonalon, egy Garmin Instinct 2X Solar Moss-al.
Szeretném megkérdezni, hogy van valamilyen lehetőség arra, hogy akár Huawei Healt-ről, akár Samsung Healt-ről át lehet emelni az elmúlt évek adatait, vagy akár csak ezt az évet?
Egészség és sport adatokra gondolok.Előre is köszönöm, az építő jellegű válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch S10 46mm, Titanium Black,Cellular, Modern pánttal! 2 év gyári gari+ 2 év Apple Care+
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Mi Watch - 3 ajándék szíjjal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest