Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
pietrrr
aktív tag
Ikertornyok:
Sok helyen olvastam, hogy túl nagy a crossover, féltem is, de igazából a G-Shockhoz képest még picit kicsi is.
Rendeltem alis tépőzáras nejlon szíjat, amihez adtak pöcköket is, viszont azok olyan vékonyak, hogy átjönnek a lukon, így ide használhatatlanok. Tudtok olyat ajánlani, ami megfelelően vastag és tuti jó a crossoverhez? Jó lenne tartalékba két darab.
Köszi!
-
pietrrr
aktív tag
Szuperek vagytok, köszi!
Egyre kevesebb indokot látok rá, hogy ne vegyek egy ilyen órát... -
pietrrr
aktív tag
Sziasztok!
Instinct 2-es szériáknál van lehetőség csak simán stoppert és/vagy visszaszámlálót indítani tréning (edzés/aktivitás, nem tudom melyik a helyes kifejezés) nélkül?
Ha igen, akkor mennyire bonyolult ez a főképernyőről, hány gombnyomásból tehető meg? -
pietrrr
aktív tag
Sziasztok!
A crossovernek van bármi említésre méltó előnye/hátránya a kettes szériához képest (a garminpay funkción túl)?
Tetszik az analóg kar, jelenleg egy hibrid G-Shockom van, és felmerült bennem, hogy okosabbra cserélném
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Garmin terepórája nem okos, mindig aktív kijelzője pedig csak nem is színes, ellenben kifejezetten szívós és profi, ha kihívásokról, küldetésekről és aktivitáskövetésről van szó.
- Apple Watch 10, Jet Black, 42mm, + Black Solo Loop, új, bontatlan, 1 év apple garancia
- Apple Watch SE 2022 2Gen. 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4103
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Apple Watch 6 44mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4104
- Apple Watch SE 2nd Gen. 44mm Midnight Aluminium Cellular, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest