Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli03
őstag
Azért ma már számtalan energiatakarékos proci létezik a világon. A feladat adott, a gyorsabb processzor lehet hogy többet fogyaszt, de hamarabb is végez.
Úgyis az AMOLED kijelző fogyaszt sokat, azon meg nem lehet spórolni. Maximum ha nagyobb az óratok, akkor nagyobb akku fér bele, de akkor meg általában a kijelző is nagyobb 0,1 collal, de ezek az 50-51 mm-es órák is óriásiak már (plusz vastagok is).
A nagyobb üzemidő sem ad sok előnyt szerintem. Ha 1 hétig kibírja átlagos használattal az óra, vagy le tudsz vele tekerni 1 Balaton kört, akkor annál nem nagyon kell több, ha reálisan nézzük. 20-30 óra GPS időt tudnak, az elég az emberek 99,9%-ának.
Még ha a kevesebb ciklus miatt tovább bírná az akku, akkor lenne értelme, de nagyon sok akkuhibás Garmin van már 3-5 évesen (vagy korábban), aztán azokban még 500 ciklus sincs. -
zaskar
senior tag
Igen, láttam hogy válaszolt, de nem igazán értem. Most akkor az Express tárolná valahol a korábbi verziókat az asztali gépen? Nézegettem a program mappáit, de nem tudom, hol kellene keresnem.
Én is openhiking térképet használok mostanában, régebben meg a tuhu-val mentem. A navi gyorsaságával nekem sincs bajom, látom, hogy a linkelt videón a Suunto gyorsabban reagál, de engem jelen pillanatban ez az újraindulás jobban zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB, gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch OLED 64GB+256GB MicroSD + okositott, Atmosphere 3 hó garanciával
- MSI A78-G41 PC Mate (MS-7793) AMD FM2+ alaplap
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- OnePlus Nord 2T 5G 8GB/128GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886, 100% Akkumulátor
- Gitárerősítő Boss Katana 50
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest