Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie1978
senior tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
https://youtu.be/Ydjas49HfVg?t=1270
watchAz enyém még ennél lassabb. Mindegy hogy beta vagy final firmware. Régebben jobb volt egy picit. Már írtam, de leírom még egyszer. Csukló felemeléskor ha odaérek egy elágazáshoz, akkor még be kell töltenie az aktuális térkép részletet. Majd elkezdi beforgatni és még a pozícióm sem ott van ahol vagyok, hanem 10 méterekkel elcsúszva. Végül összejön, de ez szerintem ennyi pénzért ez kevés. Coros, Suunto jobb ebből a szempontból. Tegnap voltam egy rövid túrán a Suunto Race S órával. Az nem csinált ilyet. Mindig azt mutatta, amit kell. Ott más ami problémás lehet. Persze ha az életem múlik rajta, akkor várok én 2 percet is a térképre, csak mutassa, hogy merre.
Most megy vissza gariba gombok miatt. A gomb hibánál az egyik hiba az tisztán hardveres, hogy beragadnak. A másik, hogy a világítás gombra nem kapcsol be a kijelző, az inkább szoftveres gond. Mondeom ezt azért, mert van hogy egy ideje nem nyúltam az órához és amikor megnyomom a világítás gombot, hogy bekapcsoljon a kijelző, akkor nem történik semmi. Pedig hallom, hogy kattant a gomb. Majd 1-2 másodperc múlva megnyomom megint. És utána bekapcsol a zseblámpa funkció a kijelzőn, mintha kétszer egymás után gyorsan nyomtam volna meg a gombot. Ez szerintem lehet inkább szoftver gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB, gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch OLED 64GB+256GB MicroSD + okositott, Atmosphere 3 hó garanciával
- MSI A78-G41 PC Mate (MS-7793) AMD FM2+ alaplap
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- OnePlus Nord 2T 5G 8GB/128GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest