Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pr1mzejEE
addikt
Hiiinnye, eléggé várós dolog

-
GeryFlash
veterán
Hát a vége felé elég elborult a videó, remélem nem keverik bele ezt a blood dragon stílust, egy kis misztikum lehet benne mint a 3-ban de ne menjenek annyira el ebbe az irányba.
Amúgy meg instant get nálam akár csak a Witcher 3 és a Maffia 3 (ha egyszer kijön)
-
Garada
őstag
válasz
takacsbotond
üzenetére
A 3. rész valami eszméletlen jó volt, tele tartalommal, minimum én is egy ilyen jellegű játékot várok a 4. résztől.
-
Psych0
őstag
Remelem ebbol is csinalnak blood dragon kieget.
-
Bad Pritt
félisten
Shangri-La benne lesz az alapjátékban vajon, vagy küldetés-DLC lesz?
Elképesztően jól néz ki amúgy.
-
Findzs
addikt
jól néz ki

de nekem olyan érzésem volt mintha ez a farcry3 lenne más skinnel

-
Sirandrish
legenda
Hát le a kalappal..
Sajna ez már messze nem az én gépemre készül

-
atike
nagyúr
Mostanában nem igazán feküdtek az fps-ek, de ez brutál jónak néz ki!
-
törölt tag
Nagyon tetszik. Azért remélem nem voltak lusták valamit változtatni a Far Cry 3-as elemeken. Már a Far Cry Blood Dragonban is zavart kicsit, hogy ugyanazt kell csinálnom ugyanúgy, mint az FC 3-ban.
-
CoDWaW07
őstag
Nagyon várom már

takacsbotond: ha olyan jó lesz mint az FC 3 akkor ezt is kipörgetem vagy 4-szer
-
Dilikutya
félisten
Crysis ide vagy oda, az ilyen világtól elzárt helyeken, ahol kevésbé fejlett népek is élnek, adja magát, hogy hozzájussunk. amúgy meg a Crysis-hez is a Rambo 2-ből lopták az ötletet.

A videón a látvány lenyűgöző, ha a játék is tudja tartani a szintet, akkor megint lehet bámészkodva bóklászni rengeteget.
-
takacsbotond
őstag
Hmm, jónak tűnik, és a grafika meg zseniális.Remélem nem fogják úgy elcseszni mint a WDt, és legalább olyan jó lesz mint a FarCry 3.

-
Chapel
addikt
Megint ez a nyílhasználat, hihetetlen hogy C3 óta mennyi játékban előjön, persze nem ők találták fel, csak ugye azzal lett felkapva megint. Na mind1, a 3. részhez képest kalapáltak még a látványon, ez dicséretes, legyen benne annyi idő is és én már boldog vagyok.
Szép is, várjuk is, eddig mind3 részt imádtam +BD, szóval várja a helyét a steam-en.
-
alevan
őstag
A Shangrila-s rész PS exklúzív DLC vagy az alapjáték része lessz?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- 2026.11.13-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest