Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- Amazon Fire TV stick/box
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Védelmébe vette az Intel volt vezére az Intel 18A node-ot
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazsy01
csendes tag
Az árától én is tartok, aliexpressen most 180-190 között lehet előrendelni, pedig most még elvileg olcsóbb és azon áfa sem sok van.
A méret mindenkinek a saját ízlése. Én pont a képarány miatt keresek tabletet pl. 16:9-es videókhoz, böngészéshez vagy képregényekhez bejött a 8" 16:10-es képernyő. -
joelke HU
senior tag
A tab ára az elég kemény, mire ideér lesz az 200 is, sőt. Max a mérete lehet valakinek vonzó, mondjuk nekem az sem. Volt szerencsém a napokban a mini ipadhez, hát nagyon meglepett. Olyannak tűnt inkább mint egy szokatlan képarányú telefon vagy egy gyereknek szánt tablet.
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
prolad
addikt
Elég jó lett, talán kicsit masszívabbra sikerült, mint az elődje. Ha nem kellene a nagy kijelző még tennék is vele egy próbát.
-
bostone
addikt
Ha törik, ha szakad a Lenovo nem adja fel a Legion vonalat.
Hat érintős trigger felület?
Nice!
Végre valaki megértette mire van szüksége a casual gamereknek.
(Mondjuk láttam már példát arra, hogy valaki külső triggert csatolt fel a Rög Phone-ra.)
Az élő helyszínes bajnokságokon ezek a fícsörök egyébként is tiltottak.A tábla üdvözlendő, no meg a nyugdíjas processzor is.
Nem biztos, hogy értem mitől játékosabb, mint a társai.
Ha csak az nem, hogy nem szabályoz le alapból. -
janeszgol
félisten
Mindkét készülék érdekes, pláne a tablet. 8.8 colosban abszolút nyerő. Hiánycikk is ez a méret.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest