Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
Ez a memória kérdés roppant egyszerű, kizárólag azon múlik, milyen 32 bites prociról van szó, asztali vonalon már a 90-es évek közepétől alkalmazta az Intel a PAE-t, így 64GiB memóriával elboldogul akár egy Pentium I-es proci is, az AMD azt hiszem az Athlon prociknál használta először a PAE-t, a kilencvenes évek vége felé.
Viszont lenne egy kérdésem, ilyen LPDDRx memóriát, normál DIMM(240-pines asztali gépbe való kivitelben) nem gyártanak? Én nem láttam még, de azért mert én nem tudok róla, attól még lehet. Persze az is kérdés, hogy mennyit nyerek(vagyis takarítok meg) mondjuk egy 1.1 voltos rammal az 1.5 voltos helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- iPhone topik
- Kompakt vízhűtés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- PS Plus előfizetések
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest