Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Szerintem is ott inkább valami meghibásodásról lehet szó.
Nem nagyon tudok olyanról, hogy bejáratás tönkre tenné az eszközt, főleg hogy nálad akkor csak 4 órát ment a speciális hangfájl.
Pont hogy még öblösebbnek is kellene lennie, ha csak minimálisan is rendes bejáratás után, nem pedig kb ellenkezőleg. -
Den86
újonc
Üdv!
A napokban vettem egy Audio-Technica ATH-M50X fejhallgatót ( 4 napja ). Sokat olvastam előtte róla, és így tudtam, hogy sok és testes méllyel rendelkezik, pont ilyet kerestem!
Megvétel előtt volt is lehetőségem kipróbálni, vittem a laptopomat meg a Dac-ot (dragonfly black) mosoly az arcomon EZ AAZ , ez kell nekem! Kissé basshead vagyok és néhol majdnem soknak is találtam a mélyet, de lenyűgözött!
Itthon is nagyon jól szólt, egészen tegnapig, valahogyan elveszett az alsó hangtartomány.. vagyis gyengébb lett, és a fejhallgató karaktere mélytelen (ott van amúgy csak elég gyengécske), és mintha sok lenne a közép...
Tesztekből nem úgy szűrtem le, hogy bejáratással ennyire megváltozna a karaktere..
Létezik hogy bejárató hangfájltól történt volna valami?- kb közepes hangerőn ez szólt bejáratásképpen: https://www.youtube.com/watch?v=dLGdVXxewMs&t=1518s
de csak 2x összesen...
Hangteszteken próbálgattam, nincs torzítás, de 70hz alatt elhalkul, amikor megvettem lineálisan ment le 15hzig...
Van valami ötletetek, mitől lehet?
Szerintem vissza fogom vinni, remélem cserélik vagy visszaveszik... úgyanilyet akarok megint, mert amúgy a pontatlan mélyek ellenére összeségében nagyon jól szól és tisztán. -
mufi
senior tag
Tudom regi a cikk, de a fajlokat nem lehet letolteni...
-
Ehhez találtam is app-ot Play Áruházban, Burn-In néven.
Szerintem ezzel fogom az új Xiaomi agybadugósamat bejáratni az ebben a hozzászólásban említettek figyelembevételével.
Azt is betartom majd hogy legalább 100 órát járjon majd, tehát 8,5 napos folyamat lesz, de nagyon kíváncsi leszek, hogy vélek-e felfedezni majd változást.Olyan kimondottan nem tartom magamat vájt fülűnek, de ahogy olvasom nem is kell annak lenni, hogy halljuk a különbséget.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
konigjanos #125 üzenetére
ki mondta, hogy nem kell?
egyébként hangfalaknál is ugyanaz a helyzet mint füles és fejhallgató esetén. -
konigjanos
senior tag
nem akarok szkeptikus lenni, de ennyi erővel az új hangfalaknál miért nem kell bejáratás?
-
kóóó
aktív tag
Igazabol nem hallgattam bele, egybol megcsinaltam a bejaratast, de szepen szol nagyon.
Mindenhol azt olvastam, hogy jobb lesz tole, igy nem volt kerdes, hogy megcsinalom-e. -
Szabcsizz
őstag
-
kóóó
aktív tag
Megcsinaltam a bejaratast, viszont recseg-ropog a fules, mintha kiment volna a hangszoro.
Azt irtak olyan hangeron jarassuk amilyenen hallgatni szoktuk, hat en full hangeron tolom mindig, igy a bejartas is ugy ment.
Esetleg otlet, mit tudnek kezdeni? -
kóóó
aktív tag
válasz
K1LLMy53Lf #116 üzenetére
Kossz a tippet, ejszaka ment is vegig az ultimate pakk es ma ejszaka akkor a 24bites zajok.
Amugy vettel eszre valamit?
Ugy ertem, hogy bejaratodott? -
kóóó
aktív tag
Piston 3-at kellene bejaratnom, esetleg valakinek tipp, hogy mivel lenne a legajanlatosabb?
-
K1LLMy53Lf
senior tag
Itt elérhető brown/white/pink noise különböző minőségekben (64kbps-től a 24bit-ig)
-
tolvaj!
őstag
válasz
AeSDé Team #110 üzenetére
Nagy köszi!
-
lazioko
csendes tag
válasz
Köszi
-
helixP
nagyúr
válasz
Köszi
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok, én most járok először a topikban mert új fülest rendeltem, és utána akartam nézni a bejáratásnak. A cikk sok hasznos információt tartalmazott számomra, viszont a cikkben és a kommentek közt lévő különböző hangfájlok linkjei néhány esetben már halottak.
Ezért letöltöttem az összes, topikban említett elérhető audio anyagot, melyből összeáll egy szuperhosszú lejátszási lista. Nem válogattam, minden benne van, ajánlom azoknak akik nem akarnak szórakozni a fájlok egyenkénti letöltésével.Szóval a link:
IEM bejáratás THE ULTIMATE COLLECTIONTartalma: 66 elem
.rar fájlban: 26,2MB
Tömörítetlen méret: 88,7MB -
Sziasztok!
Este találtam rá a topokra, és meglepődve olvastam a bejáratásról.
Ennek örömére a tegnap érkezett invotone takstar hd2000 fülesen el is kezdem a hozzászólásban található 3db flac 10 perces hangokkal. Már 11 órája megy, kíváncsi leszek, hogy ilyen olcsóbb fülesen is lesz e értelme.
3 napig terveztem járatni éjszakákként, 60-70% hangerőn. Remélem így jó. -
Lajkó
őstag
Üdv!
Vetem tök akciósan egy Sennheiser CX 215-ös inear-t a madaras tacskóban! Be szeretném járatni, de néhány kérdés még nyitott maradt számomra!
A 94-es hsz.-ben található linkből melyik hangot érdemes letölteni? Kell nekem a 24bit-es Flac, vagy elég lehet a 64Kbps MP3 is?
A bejáratás mehet mondjuk úgy, hogy bepászítom mindhárom file-t mondjuk egy vinamp-be, és had szóljon egész este felváltva, vagy csak az egyik szóljon egész este, aztán a másik, és így tovább? -
beni3d
aktív tag
Nagyon jó kis cikk! Érdekes, ki fogom próbálni!
-
LonGleY
veterán
Kérhetek frissebb linkeket a letöltéshez?
-
mrhitoshi
veterán
így már 12 000 hajszál szimulálást is megoldja.
Francba. Akkor a kutyámat még mindig nem tudom digitalizálni.
-
geroza
csendes tag
Ja, amúgy tudom, hogy az első bekezdésben IEM fülhallgató van említve, de akkor a hagyományos, earbud fülhallgatókat egyáltalán nem is kell bejáratni, teljesen fölösleges? Vagy esetleg még árthat is neki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A fülhallgató bejáratásáról lesz szó az alábbi cikkben. Kérdések és válaszok a témában, érthetően.
- Tesla topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS Mobile
- ASUS notebook topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- Drón topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest