Új hozzászólás Aktív témák
-
Br1aN
csendes tag
Az tény hogy jobb a MUGEN2, mind hütésben, és halkságban, egyetlen előnye van a 3-nak, hogy kissebb. Ez ezért fontos, hiszen van olyan lap, ahol a CPU köré épített alkatrészek végett, vagy nem lehet felraknia hűtőt, vagy nem a legjobb hűtést tudod elérni, vagy egyes dolgoknak utat ál, amit nem nehéz össze építeni de szétszedni borzalmas, pl: volt olyan alaplap, amin a 8pin es tápcsatit az alaplap tetelyébe, csak ugy tudtam rácsatlakoztatni, hogy mielött becsavaroztam az alaplapot, az elött dutam, össze és szétszedve is igy.
CSak ezért jobb a mugen 3Nincs ilyen probléma.
-
S.Feri
őstag
Kiderül az is nemsoká jobb e mostmár a mugen 2-től, bár engem arról is lebeszéltek.
-
kerelo
aktív tag
Up.Ez ennyiért ajánlott vétel lesz.
-
V.Dave
senior tag
Nagyon szép lett
Amúgy is szeretem a scythe termékeit, és ha ők azt mondják hogy minimumon 11dB-t csap, akkor nekik elhiszem
-
tehát a lényeg, hogy ha veszel egy mugen 2 rev. b-t 1db ventivel, akkor jobban jársz, mint ezzel...
-
Tauren45
aktív tag
Ez egy szép hűtő lett. Viszont ami meglep, hogy kitettétek ezt a cikket, a PCGH miatt.
De ennek örülök pozitívan hatott rám, aki mind2 oldalt olvassa.
-
Zolee11
senior tag
Nem kell ezt acéllemezből csinálni, elég a lamellák végét L alakbakban hajlítani, egy kis "lépcsős" peremes préseléssel, majdnem tökéletes zárást ad. De ez sajnos nem jutott eszükbe a német kollégáknak, helyette rávágtak még egy ventilátort.
Mondjuk, most nézem, hogy nem sok értelme lenne, hisz középen is sok helyen "szökhet" a levegő, így meg aztán még több értelme van a másik ventilátornak.
Nálam egy Katana 3-as is tökéletesen teszi a dolgát, csendben halkan, még teljes fordulaton sem zavaró számomra. Szerintem jó minőségű hűtőket gyártanak, csak a marketinget az újabbnál újabb revíziókkal túlzásba viszik.
-
Angel1981
veterán
válasz
antikomcsi #8 üzenetére
No látod, erről beszélek!
Mindezt még nagyobb zaj mellett!A "revízió"-t nem úgy értettem, hogy a bordához hozzányúlnak, csak máris van vele kapcsolatban valami változtatás.
Követem a Scythe termékeit, de ilyen fajta módosításról, pláne ilyen hamar nem tudok más termék esetében.
A Ninja és a Mugen termékvonalnak korábban volt pár "Rev B" modellje, de ott is inkább csak a felfogatáson változtattak, a többit békén hagyták. -
-
Nem hiszem, hogy bármi változott volna a bordán, a PCGH eddig azt jelentette a Scythe-nál, hogy alacsonyabb fordulatú, halkabb ventik kerülnek rá, meg csicsásabb a doboz.
Amúgy én is úgy láttam a neten szerteszét, hogy a mugen 2 bizony 1-2 celsius fokkal hűvösebben tartja a procit. Oké, ez nem nagy különbség, de akkor is illet volna a 3-as verziónak győztesként kikerülni a csatából.
(#7) sephi
Jelenleg is kapható, ~12,5K az ára, igaz nem ez a venti van rajta, de ez a PCGH csak reklámtrükk.
-
Hiftu
senior tag
Jobban örülnék, ha a Prohardver tesztelőivel fejlesztették volna.
Nagyobb a bizalmam ebben az oldalban.
De ugye nem az a nagy ötlete a német magazinnak, hogy rakjunk rá 2 ventit?
Mert ahhoz nem kell sok gógyi. -
Angel1981
veterán
Már bocsánat, de a Mugen 3 mióta számít "régebbi" hűtőnek?
Egyébként meg nem véletlen, hogy máris itt a revízió, eléggé vegyes volt a fogadtatása, igazából visszalépés a 2-höz képest... -
törölt tag
két 120 mm-es Slip Stream kerül. Ezek 800 rpm-es fordulatszámon pörögnek majd, mindössze 10,7 dB(A)-s zajkeltés mellett...
Ez belefér 38 ejuroba akkor nagyon rendben lesz
<Like>
(#3) Zolee11: a + anyag pénzbe kerül( gyári xeon hűtők oldalrol le vannak zárva és elég drága acéllemezből van csinálva a külseje is cserébe méreg drága(2-3 ilyet vehetsz az árából) Amúgy egyet értek
-
Zolee11
senior tag
Szép kis darab.
Azt sose értettem mi értelme 2 ventilátort tenni egy ilyen bordára, ha annyira fontos hogy ne szökjön meg a légmozgás egy része, akkor oldalt zárni kell a lamellákat. A hátsó ventilátor szívó oldala van felszerelve és így jóval nagyobb a szélzaj is.
Ehelyett inkább oszlatnák el a hőcsöveket, mert így sorban jóval kisebb a hatásfok, de ezt lehet majd a rev 5-be vetik be. -
Gude
senior tag
CSini és telt
-
DEV_NULL
őstag
Jajj, de kis csini lett!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az új kiadásnál főleg a zaj csökkentésére koncentráltak az eddigi teljesítmény megtartása mellett.
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Kolink continuum 1500 w 80 plus platinum
- Újszerű iCUE H100i ELITE CAPELLIX RGB - Corsair iCUE H115i ELITE CAPELLIX RGB Processzor Vízhűtés
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Cooler Master ma824 stealth .
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest