Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Épp azért jobb a magsafe, mert ha véletlenül megrántod, nem megy a noti utána, ami különösen fontos egy ilyen könnyű noti esetén. Illetve szintén rántás esetén nem sérül meg a csatlakozó sem. Az látszik, hogy abszolút ráfért volna magsafe konnektor erre is, ahogy több ilyen USB csati is, csak az Applenél az ésszerűséget felűlirta A Jony Ive fejében lévő sötétség. Neki ezek csak dizájntárgyak, vagy műalkotások, nem használati eszközök.
-
Rántottam már le nem egy notit, és rántottam volna már le a Macbookot is, ha... A zsanérmechanika és a oprendszer mellett a Magsafe az az ok, ami miatt hajlandó vagyok Mac-et venni. Most harmadolták. Az USB meg konkrétan a létező legrosszabb megoldás, annál még a mezei lukasjack is jobb. Mi lesz, ha az az egy nyomorult USB megsérül egy rántásnál. Nem is kell, hogy a noti földet érjen, elég, ha megroppan az aljzat. Egy egérrel nem rántja meg az ember a notit, ha mégis, az egér legfeljebb beadja a kulcsot. De a táp nem az a fajta, ami csak úgy lazán feladja.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A 12"-es vadiúj modell mellett újításokat kapott a 11 és 13 hüvelykes MacBook Air és a 13 hüvelykes MacBook Pro.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- SSD kibeszélő
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- ÚJ ÁLLAPOT, 97% AKKUMULÁTOR Macbook Air M1 8/256 Asztroszürke
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest