Hirdetés
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- Mini PC
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
Nekem is ez jutott eszembe.
Összevissza futkározik ugrál; kapkod jobbra-balra, nagyon eszetlen.
Semmi átgondoltság vagy minimális taktika, csak megyünk aztán ami elénk kerül abba beleeresztünk párat,
ha utána hátbalő ötször nem gond.
A vége felé már azt vártam mikor robban fel végre úgy leamortizálta a gépét.A negyedik rész nem jött be, az online és a Mechcommander féle verzió se fogott meg túlzottan.
A Mechwarrior 3-at és a Pirates Moont kijátszottam párszor, azokat is kiadhatnák felújítva.
Kiváncsi leszek a végeredményre. -
Fairplays
aktív tag
Tudom, nem végleges változat, de ami eddig lejött a grafikából hogy minimum gépigény egy pentium 2-es gép lesz valószínűleg.
-
RozogA87
tag
Pont a minap nézegettem youtubeon videókat az ilyen és ehhez hasonló játékokról. Az
Armored Core trailerei például nagyon tetszettek. Nade mikor belekukkantottam a játékmenetbe...na mondom ez vicc kategória. -
CsabaZz
tag
Instant buy.

-
Ez számomra nagyon kevés, tucat cím gyenge megvalósítással. Egy újabb régi cím, amit kár folytatni..
-
Killer01
őstag
Ilyen sz@rul játszani egy Mech-el.... nekem várós, szerettem az MW sorozatot

-
GodGamer5
addikt
Nagyon hangulatos, de kicsit fapadosnak érzem az egészet, főleg, hogy több mint tíz év után a nyolc magos procik korában képtelenek normális fizikai szimulációt (talaj és particle) beleimplementálni a játékba.
-
scyllafren
senior tag
Az egyetlen problema ezzel a videoval, hogy a jatekos nem ismeri a Battletechet, ugy jatszik vele, mint egy shooterrel. Ittt nem toltodik vissza az eletero...
Várós

-
traz75
tag
válasz
Sanchez638
üzenetére
Hát mondjuk spéci a Mechwarrior pont az a kategória aminél ez egyáltalán nem probléma szerintem, sőt, tuladonképpen nem is értem hogy miért csak most - gondolom jogi fennakadások lehettek hogy ennyit vártak vele. Az előző rész több mint 15 éve jött ki... Ezzel pont nincsen semmi baj, nem egy "csinálunk valamit és majd eladjuk nyolcszor" kategória.

-
Sanchez638
addikt
Hátööö... Állandóan a oldschool "címeket" próbálják folytatni. A régiek-nek nem ugyan az az élmény az újjaknak meg sokszor kevés. Mert ugye az adott divat cuccok bele kell rakni. De a legtöbbet láttuk már..
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest