- ASUS notebook topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Acer notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- MSI notebookok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
hát nem tudom....biztos jó lesz ez? nekem eddig annyi jött le, hogy ugyanazok a szomorú történések lesznek felhánytorgatva, amik az eredeti történetben is benne voltak, csak nyilván részletesebben (illetve Chloe szemszögéből)
Rachel pedig egy teljesen közömbös karakter volt számomra mindig is, abszolute nem érdekel, hogy mi van vele...vagy hogy egyáltalán van e vele valami...
persze azért várom, hogy valamivel érdekessé tegyék számomra a történetet. remélhetőleg ezt a részét csak direkt nem lőtték még el ezidáig
-
Televan74
nagyúr
Ez válasz szeretett volna lenni. (#1)
Ha jól tudom a folytatást,ami egy új külön sztori lesz,azt az eredeti fejlesztőcsapat készíti.Ezt más csinálja.
-
Nem tudom miért, de valahogy ezt nem érzem annyira jónak így az eddig látott kevés infó alapján, mint az első részt. Szerintem, ha már készítenek neki folytatást, akkor annak nem előzménynek kéne lenni, hanem inkább játszódhatna pár évvel később.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest