Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen videókártyát?
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben22
senior tag
NZXT H2 házamat ajándékoztam el anno és vettem helyette egy Fractal Design XL R2-t. Abszolút letisztult cuccokat gyártanak, jól szerelhető, szép, tágas, jópár okos megoldássl. Nem hibátlan, de én szeretem, főleg hogy ilyen tágas. NZXT se volt rossz egyébként. R5 tetején levő megloldás egyébként egész jó. Ha nem recseg, akkor jó újítás.
Anno sokat nézegettem milyen házat vegyek, nyilván szubjektív szempontok is vannak, de sok cikk/fórumbejegyzés elolvasása után arra jutottam, hogy ár-értékben igenis jó vétel a XL R2. Antec P183 kisebb valamivel. Talán Lian Li lehetne jobb, de azok meg kurva drágák.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest