- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Apple MacBook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomez86
őstag
Szeritem meg ezek az árak max az amerikaiaknak vannak alulárazva. Magyar pénztárcának nem kevés 2-3e Ft egy olyan játékért mint a castle crashers. jó játék mert jól elvoltunk vele, meg 4 játékos mód van benne de szerintem így is csak 1500Ft-ot ér ha megnézzük hogy a DOA 4 8e Dobozban leírással meg mindennel...
-
Enton
addikt
Keressen ő is havonta max 70.000-80.000Ft (kb 350-400$) és azok után mondja, meg hogy mi a az olcsó?!!!
-
v.tom
őstag
hmm, mivel a játék nem adathordozón kerül terjesztésre, ezért szerintem irreális lenne elkérni az árát annak is. Maga a szoftver viszont nem ér többet. Bármilyen jó is, nem egy húzónév, amit tögtön megvesznek az emberek akkor is, ha szar. Sokan megvették így is. Örüljenek neki.
-
edward2
addikt
rofl. mert mennyit kéne érte kérni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- iPad topik
- ASUS routerek
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Formula-1
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED játékkonzol White
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- PS5 Slim Digital Edition 17hó Garancia
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest