- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Fujifilm X
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
válasz
huskydog17 #17 üzenetére
Adok neki egy újabb esélyt akkor
-
huskydog17
addikt
Hydrophobiát anno elkezdtem, de hagytam mert nem kötött le...szerintem a vízig el sem jutottam, kösz
Kár, mert a Hydrophobia-ban van a legfejlettebb víz, ott a legrealisztikusabb. Semmilyen más játék nem tudta megközelíteni azt a szintet. Mondjuk az is igaz, hogy anno a Hydrophobia motorját, a HydroEngine-t direkt a víz szimuláció köré építették, az volt a fő szempont a megírásnál.
Szerintem tégy még egy próbát vele, alapból meglehetősen rövid játék, én kb. 4-5 óra alatt vittem végig, márpedig nekem nagyon-nagyon tökölős stílusom van, sokszor szeretek csak úgy percekig nézelődni. -
NKing
tag
válasz
Plazmacucci #14 üzenetére
Szvsz a RTCW kör alakú lángtextúrái távolról sem hasonlítanak az igazi lángokra.
-
-
NKing
tag
Tudtommal a Hydrophobia című (nem épp emlékezetes) játékban már láthattunk hasonló vízszimulációt.
[Hydrophobia Trailer HD]A tűzről meg mindig a Kingpin: Life of crime jut az eszembe, hogy abban a lángszóró lángjánál évekig nem sikerült szebbet csinálni, pedig az 1999-ben jött ki (nyilván nem volumetric volt, hanem a hagyományos textúrás megoldás, de akkor is).
-
Psychopeti
senior tag
Életszerű víz már a HL2-ben is volt amikor 2004-ben megjelent. Utána Meg Talán az EP1-ben vagy EP2-ben a tűz is igencsak valóságos volt
Persze fejlesszék csak ezeket, mindig jó látni ilyen újításokat -
-
-
vicces, hogy közben a Star Citizen az AMD mantle API-ját is támogatja majd. vagy erről vagy arról le kell majd mondani. vagy visszajönnek azok az idők, amikor az erős Ati mellé beraktunk egy gyengébb geforce-ot fizikát szamolni. (xp alatt, mert ezt ugye vista megölte a wddm megnyírbálásával, de win7-ben talán újra mehet már ez.)
-
Chapel
addikt
válasz
Plazmacucci #6 üzenetére
Melyik Batman volt, mert megvan mindkettő eredetiben, így akkor atival megnézem ezt
Többször kitoltam, de ilyenre nem emlékszem...csak azt látom, hogy a Batman AC kb fél éve nem hajlandó elindulni
wtf?
-
válasz
Firestormhun #4 üzenetére
Hat a Batmant pont múltkor elemezgettük, és nv kártya nélkül nincs árnyék és köd. Wtf? Annak pl semmi köze a physxhez.
-
Chapel
addikt
válasz
Plazmacucci #2 üzenetére
Igen tudom sajnos, ugyan atim van, de van pár game amiben megy ugye cpuból és jó móka.
Ad egy pluszt, de tényleg semmi több mint "fícsőr". Saccra vagy 10 év, mire ilyen víz lesz egy fpsben, mondjuk tenger szinten...vagy több? -
Firestormhun
senior tag
válasz
Plazmacucci #2 üzenetére
Most lesz jó pár PhysX-es játék, NV keményen felpörgeti TWIMTBP programot. Batman: AO, COD: GHOST, WItcher 3, Project Cars, Star Citizen...
-
Firestormhun
senior tag
Star Citizen kimaradt a cikkből.
Star Citizen and Project CARS will include GPU accelerated PhysX and APEX effects
-
-
Chapel
addikt
Továbbra is a legszebb és élethűbb víz, de amíg nem látom vissza ezt egy játékban (uramatyám, csak elképzelem Skyrimet...
) addig ez így csak erőfitogtatás, bár annak elég jó.
Várok már valami vizes témájú gamet ami majd végre erre épül. (... és nem baj ha nem kell hozzá Titan sli)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Emotiva BasX A2m + Airmotiv B1 + Norstone Stylum 2 + Ajándék
- Dji RC N3 távirányító
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- ALIENWARE Area-51 R5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest