Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NKing
tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Szvsz a RTCW kör alakú lángtextúrái távolról sem hasonlítanak az igazi lángokra.

-
Chapel
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Melyik Batman volt, mert megvan mindkettő eredetiben, így akkor atival megnézem ezt
Többször kitoltam, de ilyenre nem emlékszem...csak azt látom, hogy a Batman AC kb fél éve nem hajlandó elindulni
wtf? -
Chapel
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Igen tudom sajnos, ugyan atim van, de van pár game amiben megy ugye cpuból és jó móka.
Ad egy pluszt, de tényleg semmi több mint "fícsőr". Saccra vagy 10 év, mire ilyen víz lesz egy fpsben, mondjuk tenger szinten...vagy több?
-
Firestormhun
senior tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Most lesz jó pár PhysX-es játék, NV keményen felpörgeti TWIMTBP programot. Batman: AO, COD: GHOST, WItcher 3, Project Cars, Star Citizen...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Többször kitoltam, de ilyenre nem emlékszem...csak azt látom, hogy a Batman AC kb fél éve nem hajlandó elindulni
wtf?