Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NKing
tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Szvsz a RTCW kör alakú lángtextúrái távolról sem hasonlítanak az igazi lángokra.

-
Chapel
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Melyik Batman volt, mert megvan mindkettő eredetiben, így akkor atival megnézem ezt
Többször kitoltam, de ilyenre nem emlékszem...csak azt látom, hogy a Batman AC kb fél éve nem hajlandó elindulni
wtf? -
Chapel
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Igen tudom sajnos, ugyan atim van, de van pár game amiben megy ugye cpuból és jó móka.
Ad egy pluszt, de tényleg semmi több mint "fícsőr". Saccra vagy 10 év, mire ilyen víz lesz egy fpsben, mondjuk tenger szinten...vagy több?
-
Firestormhun
senior tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Most lesz jó pár PhysX-es játék, NV keményen felpörgeti TWIMTBP programot. Batman: AO, COD: GHOST, WItcher 3, Project Cars, Star Citizen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Többször kitoltam, de ilyenre nem emlékszem...csak azt látom, hogy a Batman AC kb fél éve nem hajlandó elindulni
wtf?