Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xirtam
veterán
Jó ez várjuk!

-
Thodeus
aktív tag
Én mondjuk nem érzem olyan réginek, hogy remaket kelljen csinálni belőle. Meg akkor már tényleg One-ra kellett volna nextgen ficsőrökkel.
-
BiP
nagyúr
Persze a grafikába belefér, hogy a 360-ra jöjjön ki egy eredetihez képest grafikailag felturbózott változat, de talán még jobb lenne, ha már a One-ra jönne ki. (vagy egy új rész).
(#2) Mister_X: Azért annyira nem volt lineáris, bőven nem egy Call of Duty
. Persze, a történet szála az volt, viszont minden más elég free, főleg a karakterfejlődés. -
Mister_X
nagyúr
Nagy kedvencem volt mind Xboxon, mind PC-n. Lineáris volt, mint a bűn, de imádtam. Ahogy a második részt is.
-
alevan
őstag
Én anno nem olvastam az igéreteket (inkább nyuszilányos magazinokat olvasgattam akkoriban
) viszont az Evil Genius után van a sorban a számomra legemlékezetesebb játékok listájában.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen monitort vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Arch Linux
- További aktív témák...
- ÚJ, bontatlan Playstation 5 slim digital + FORTNITE! Magyarországi hivatalos 2 év garancia!
- Nintendo Switch 2 Mario Kart Edition (Bontatlan)
- Thrustmaster TX Racing Wheel Leather Edition Xbox PC force feedback 3,9Nm garancia
- Playstation Store feltöltő kártyák! Akár 90.000ft-ig áron alul!!!
- Xbox 360 GTA / Cod / Kinect / gyerekjátékok stb
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Persze, a történet szála az volt, viszont minden más elég free, főleg a karakterfejlődés.
) viszont az Evil Genius után van a sorban a számomra legemlékezetesebb játékok listájában.