- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fairplays
aktív tag
A színek lehet hogy azért nem a legjobbak mert monitorról vették fel.....
-
BiP
nagyúr
"Én is egy durva szimulátorra vártam, de nem egy arcade stilusú versenyre
. "
Az ígérték, hogy lesz arcade meg szimulátor rész is, mindenki be tudja magának lőni.
Az ilyen előre fika hsz-eket, hogy 'arcade szar lesz' meg hagyd figyelmen kívül.
Gondolom nem rfactor meg live for speed szintet kell várni, de ahhoz közeli szerintem simán meglesz. -
kpal
nagyúr
biztos lesz közel lesza valósághoz de pesrze ez is csak játék és a valósák azért kicst de másabb. ha kiváncsi vagy milyen lesz a játék ide nézz
(nekem speciel nem tetszett egyik Dirt rész sem és a NFS arrol jobba nem is beszélünk ami az elmult 4éveben volt szóval én ettöl az F1-töl sokat várok és remélem Grid szintü lesz vagy jobb) -
JONAS77
aktív tag
Nem kell ennek a játéknak nagy gépigény, nekem a másik gépemen simán elfutna, ami
Q6600-2GB Ram-ATi 5450 gpu. Persze nem a full beállitásokkal. Egyre jobban kezdek ebből a játékból kiábrándulni, olvasva a hozzászólásokat. Én is egy durva szimulátorra vártam, de nem egy arcade stilusú versenyre. Nekem az ilyen játék arra emlékeztet, amikor egy játékterembe bemegyek a barátaimmal és egy jót szórakozunk, nem izzadunk meg a kormány mögött. A törés fizikája milyen lessz, mert ha egy kis hiba miatt neki csapódik a palánknak, szerintem minimum a felfüggesztésnek kellene elmennie, nem beszélve arról, hogy az abroncs is később szétdurranhat. De minden a helyzettől függ. Remélem nem fogják ilyen részletek kihagyásával elrontani az élményt!!!
Ti is látjátok mi történhet meg egy verseny alatt, vasárnaponként a TV előtt.
S. Vettel későn fékezése, majd Liuzzival való találkozása. -
-
Drakwolf
csendes tag
Azért a valóságnak elég szar a grafikája
-
Tomcat
őstag
Már alig várom hogy megjelenjen! Egy igazi élmény lesz vele nyomulni. Remélem hogy LAN opció is lesz benne, vagy legalább valaki ebbe is belerakja!
-
kpal
nagyúr
végre olyan játék készül amit a Grid óta várok és remélem leszzis oylan jó mint a Grid. de nekm semmi panaszom sincs a grafikára és ebben a videóban ja és itt a tükör jó helyen van
. (nekem főleg a SPA tetszik esőben itt érződik a sebesség.)
-
Mazsika
őstag
úhhh ez igen...!! nem vagyok nagy f1 fan, de ezt biztos ki fogom próbálni!
-
plejik
addikt
Na ez elég igéretes vidó, már nagyon várom!!!
-
LW
őstag
Naggggyon jónak ígérkezik.
Arra igazán ügyelhettek volna, hogy ne egy ilyen trágya monitort vegyenek fel, totál gáz a képe(legalábbis a felvételen).
-
elithun
őstag
Azért azt vegyétek figyelembe, hogy a színek azért lehetnek rosszak, mert kamerával vették fel a TV/monitor képét játék közben, és nem beépített felvevő programmal (mint a Fraps).
-
bmakszim
senior tag
Ez a fakóság szerintem magából a játékot hajtó motorból fakad, már a GRiD és a DiRT is ilyen volt, igaz a DiRT 2 nem, de nem hiszem hogy szándékos lenne. Én eltűröm, ha olyan jól optimalizált lesz, mint a GRiD!
Engem igazán a kormány "forgatása-mozgatása" idegesít, olyan mű az egész. A "valódi" Massa sokkal jobban elfordítja a kormányt egy-egy kanyarban, a pálya hajtű kanyarjában látszik a legjobban, ahol Massa 180 fokban, míg a játékban csak 90 fokban fordul a kormány. Számomra eléggé irritáló, de majd megszokom, mivel én is óriási F1 rajongó vagyok! Alig várom már a szeptember-október végét, F1, WRC, FIFA "reloaded" - ez utóbbit az új motorra értette
-
Gude
senior tag
hatásos videó
-
pr1mzejEE
addikt
Nekem tetszik nagyon. Tuti megveszem csak jöjjön már ki
-
BiP
nagyúr
Persze, értettem. Csak szúrkálódásnak írtam be (mert az rfactor modban meg totál rajzos minden). Amúgy én sem értem ezt a CM részéről, anélkül is rohadt jól nézne ki, sőt szerintem is jobban, de biztos a dizájn miatt. Mondjuk az esősnél dob a hangulaton.
A Most Wantedban láttam először ilyen zavaró mértékben. Mondjuk anélkül meg fos volt. (meg a Gears of Warban volt, de ott jól nézett ki, meg volt több profil is. Ja, Far Cryban is volt.)
-
-
Kleroo
veterán
Értelmezd újra az írásom:
PROnál ott van hogy nagyon jó a grafika.
Viszont ez a mosott fakó-blur-glow színvilág nagyon elrontja.Ha pl NFS shifthez hasonlóan harsányabb színekkel operálna,akkor csorgatnám a nyálam ezerrel. De minden CM játékkal ez a túlzott mosás-fakóság a bajom.Mert a részletesség meg van,nagyon is! nem kell semmit takargatniuk ezzel a sok unreális "effekttel" -
menalcas
őstag
Hát a fák nagy része nem stimmelt és az antenna a kocsi elején kisebb az eredetin
szerk.: Ricco_hun: a színek azért sz@rok mert gagyi kamerával vették fel nem pedig progival
-
đayW@LkeR
tag
Gyerekek ez nagyon durva nagyon...
tuti vétel lesz
-
Ricco_hun
senior tag
A színek fakók, nem elég széles a nyomtáv és olyan mintha lebegne az út fölött a kocsi. Na majd talán 2020-ra csinálnak olyat, amit össze lehet téveszteni a valósággal.
-
GrooveHero
addikt
ha kicsit belegondolsz, akkor nem van igazad. mert abból a szögből próbálja a játék visszadni az élményt, mint az igazi. de a játékban látnod kell hátra, mert te vezetsz, de a tv-ben abból a szögből, mivel néző vagy qrvára nem kell látnod semmit, ezt inkább hagyd a pilótára.
kb ennyi.
gondolkozz micimackó, kondolkozz
-
zazahoho
őstag
jó lesz ez ,nagy sokára egy normális f1-es játék
,már egy hónap sincs a megjelenésig
-
BiP
nagyúr
válasz
seawolf570 #19 üzenetére
Ha Te is követnéd az eseményeket, láttad volna, hogy voltak már videók 2010-es autókkal is. (A korábbi videókban valóban jelezték, hogy 2009-es autók vannak. Dev diary 4-ben már nem volt.)
Amúgy én is úgy emlékszem, hogy idén volt a visszapillantós mizéria.
-
Fortissimus
őstag
nem olyan rossz ez, kb. ezt vartam
nem egy hc sim, de azert nem is nfs -
Def26
félisten
Szerintem teljesen rendben van. Kár, hogy már nem érdekel az F1.
-
seawolf570
aktív tag
Ha folyamatosan figyelmesen olvasnátok a híreket a játékról, akkor tudnátok ezt:
"Fontos megjegyezni, hogy a videóban továbbra is a 2009-es autókkal mutatják be a játékot, de a végleges változatban természetesen már a 2010-es csapatok, pilóták és autók fognak szerepelni."
Látom a többség csak hirtelen felindulásból ír, erre van egy jó magyar közmondás: " Ha nem szóltál volna ........." -
BiP
nagyúr
"A színek nagyon nem stimmelnek.Nagyon unreális hatása van ennek a codemasteres képi világnak. Remélem lesz vmi tweak hozzá majd."
"az próbálja ki az rFactor+FSONE2009-et"Néztem videókat erről az Fsone2009-ről. Lehet, hogy a szimulátor része nagyon jó, de az F1 2010 képi világát nem írnám a kontrák közé ezek után.
Tudom, nem emiatt hivatkoztál az rfactorra, csak érzékeltetésnek emeltem ki, hogy alapból rohadt jól néz ki szerintem, az eddigi F1 játékokhoz és modokhoz mérten meg k*rvajól.
-
Kleroo
veterán
PRO: Részletességet nézve már nagyon ottvan a játék
Jónak és ígéretesnek tűnik
KONTRA: Hiányzik egy fontos dolog, a sebességélmény. Az pedig igencsak fontos, hogy jobban meg lehessen tanulni a féktávokat,illetve hogy jobban élvezze az ember. Remélem ez csak a videóban tűnt rossznak,de ha pont ilyen lesz a játékban,akkor sajna már elve felejtős.
És így az igazi mellé rakva látszott nagyon.....
A színek nagyon nem stimmelnek.Nagyon unreális hatása van ennek a codemasteres képi világnak. Remélem lesz vmi tweak hozzá majd.
Nem valami szimulátoros egyenlőre....legalábbis nagyon nem voltak szinkronban akanyarsebességekMÁS: a visszapillantó bocsánatos bűn,mert emlékeim szerint idén év közben kellett módosítani a visszapillantókat.
Nagyon várom a játékot,és remélem leválthatja az FSONE2009et
(szerk: aki azt mondta erre a játékra amit a videón így ebben a formában látott,hogy tökéletes,az próbálja ki az rFactor+FSONE2009-et....
)
-
ígyvanferi
addikt
Annál is inkább, mert tuti, hogy semmilyen szerepe nem lesz a játékban a motorhűtésnek vagy az F-csatornának. Ez csak szimplán szemet szúrt itt valakinek. Nekem az szúrt szemet, hogy a készítők ültettek pár fát a pálya köré időközben. (Vagy a pályamunkások vágtak ki néhányat azóta...
)
Csak vennem kéne egy jóféle kormányt, gyanítom, összehasonlíthatatlan lenne az élmény vele szemben a bill.-lel.
-
HyP3b0y
senior tag
Olyan hülyéket tudtok beszélni...a visszapillantó egy fejlesztés volt. Szerintetek majd a codemasters végig megy az összes csapaton, hogy ki milyen fejlesztéssel érkezett meg a különböző futamokra? Egyik itt használt F-csatornát, merci ott változtatta a motorhűtést...kit érdekel?
-
wolfman
veterán
ha a játékban élénkebbek lennének a színek tökéletes lenne. Így csak fantasztikus!
-
Sicilian
addikt
Jó lesz ez már várom..
A visszapill. az meg gáz -
tyutyu1983
tag
Eredetileg ott volt a tükör,csak módosítaniuk kellet rajta.Ezek szerint a fejlesztők még nem javították ezt ki.
-
Misi 007
őstag
Egyre jobban hányok ettől az F1-es játéknak csúfolt valamitől...
-
rEnk
tag
sztem brutál ahogy megcsinálták érdemes lesz beruházni egy kormányra
jah és van monaco is LINK -
DEJVID
őstag
Olyannyira igazinak néz ki, hogy rossz helyen vannak a viszapillantók.
-
Cythyel
senior tag
Jólett.
Nemtom ki figyelte még rajtam kívül, de az elején még Massa volt előrébb, aztán a játékos lehagyta...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Új videó a Codemasters-től amin az F1 2010 látható az idei kanadai futam mellé téve.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest