Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ragnar_

addikt

válasz .LnB #8 üzenetére

Értem, de bennem volt egy kis kétség, amíg ki nem próbáltam a W3-at, hogy valóban annyira jól sikerült-e, mint amennyire mondták. Így látatlanban pl. azt se nagyon tudom elképzelni, hogy az okarinás Zelda tényleg olyan jó játék lenne, persze lehet, hogy csak addig maradna így amíg ki nem próbálnám. Arra lennék még kíváncsi, hogy maga a franchise volt ami sikeressé tette a W3-at, az alapsztori, a karakterek, vagy pedig a megvalósítás minősége, valószínűleg a kettő együtt, de érdekes lenne látni, hogy pl. milyen lenne egy bármilyen másik gamedev cég által készített Witcher3. (Azt majd megtudjuk, hogy milyen az amikor a CDPR nem Witcher játékot készít a Cyberpunk 2077 megjelenésével.)

• Ragnar_

addikt

Bármikor ülök le 1-2 órát a W3 elé, mindig a minőség az ami elsőre beugrik. És akkor tegyünk mellé egy évenkénti CoD-ot (WW2-vel egyébként még játszok is..) vagy akár egy Battlefront2-t (azzal is játszok :) ) és őszintén mondjuk azt, hogy az említett játékok ugyanaz a kategória. A W3 mellett sok játék tűnik max. 20 eurót érő tucatcuccnak. (Persze egy multiplayer játéknál ugye szervereket kell fenntartani stb. de talán az eddigi összes CoD-ban nem volt annyi különböző karakter mint a W3-ban egy faluban ;] ) Nem ismerek minden játékot a listáról, az első 10-ből sem, főleg a konzol exkluzívakat nem a W3-al totálisan egyetértek, és a W3 tulajdonképpen a Skyrim helyét vette át nálam, a Skyrimnél éreztem még azt, hogy egy kivételesen tartalmas és minőségi játék (bár a grafikája nem volt éppen a legjobb) így az sem meglepetés, hogy az is benne van az első 5-ben, Bioshock és a Mass Effect2 is szintén emlékezetes játékok voltak.

Új hozzászólás Aktív témák