Hirdetés
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Riasztó topik
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
denko
senior tag
válasz
belovary #2774 üzenetére
Még jó hogy nem a feleséged vagyok, nem szeretnék kardozni senkivel
Viccet félretéve,nem azt mondtam hogy nem csinál semmit egy fotós (mint a feleséged).
Hobbiból én is vállaltam ezt azt, és nagyon jól tudom a munka nagy része utómunkában rejlik amikor már kiesik a szemed photoshopolni.Én azt mondtam hogy nem kell sajnálni senkit azért mert bevállalta ezt, mert valszeg tudta / tudja mire vállalkozik, és ha nem szereti csinálni akkor előbb utobb kifog esni a szakmából, mert ha csak pénzért csinálod akkor nem fejlődsz sem a képed nem fejlődnek és alul maradsz.
-
denko
senior tag
jaj azért ne kezdjük már sajnálni a "szegény" szakmabelieket...nyilván ha nem keresnének jól nem csinálnának, senki nem kényszeríti őket hogy ezt válasszák, mindenki eldönti magában miből szeretne élni.
Másrészt ha nem szereted csinálni, akkor ne csináld, ha szereted fotósként vagy videósként élni akkor nem nyavalyogsz. Még nem találkoztam olyan fotóssal aki csak pénzért csinálna, mert általában szereti a munkáját. (Pontosabban találkoztam, de az a fajta nem is sokáig volt szakában). -
denko
senior tag
Amelyiken vendégként jártam, de nem is ez a fontos.
A sok az elég relatív fogalom, kinek mi a sok ugye.. egy átlag magyar családnak az sok csak videó munkára 850k-t kiadni, plusz fotóst is fizetni esküvőre szerintem. Természtesen ha ebben dolgozol neked nem sok, mert ugye te pénzedről van szó, vagy ha havi keresetedből kitelik erre, akkor szintén nem sok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Avagy mit tegyünk, ha egy ismerős megkér minket az esküvőjének fotózására.
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Macska topik
- Építő/felújító topik
- Politika
- Ingatlanos topic!
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Riasztó topik
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- További aktív témák...
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ /1835 / 4500 / 4000 / 5200 / 600 expoval )
- Tamron 24MM F/2.8 DI III OSD Sony E
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - Volta, Chesty, fejpánt, 3 akku (1.)
- Sigma 28-45mm F/1.8 DG DN (A) - L-Mount
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest