Új hozzászólás Aktív témák
-
csimpala
csendes tag
szerintem igényesre sikerültek.
-
kiskaktusz
addikt
Gyönyörű
-
úúú ez szép szerkezet
-
superecneB
őstag
-
AZ_
csendes tag
Volt egy és most is van egy vaio-m, jól összerakott gépek. Több bennük a műanyag mint a thinkpad-ben, nincs lámpa és vízálló bill, de kecsesek, könnyűek. Ami igaz, hogy hajlamosak voltak a 3 éves gari lejárta után meghalni, nekem is elszállt alaplap hibával kb négy évesenKilazult egy belső csavar, elgurult belül a gépben és rövidre zárt valamit a szerviz szerint.
-
aram01
nagyúr
első két képen bitang jól néz ki,bár sokan mondják hogy elég szerviz igényesek,igaz ez?
-
DarkChild
senior tag
válasz
superecneB #2 üzenetére
Én nemrég vettem egy hamarosan kifutó SE1 modellt (kicsit most rágom is a kefét, hogy ez az új sokkal jobban tetszik, de biztos jóval drágább lesz, mint amennyiért én hozzájutottam
) és azt kell mondjam, rendben van a hűtése. Alapjáraton semmi hangja, ha a proci elkezd vadulni, akkor azért már elkezd süvíteni, de nem elviselhetetlenül.
A minősége közel kiváló, az anyaga sajnos műanyag, de az illesztések rendben vannak, merev szerkezetű (gondolom a magnézium váz miatt), szóval összességében rendben van.
Elégedett vagyok vele, megérte a pénzért, mert gyönyörű a kijelző képe és a teljesítményével sincs baj. Ha hibamentesen fog szolgálni néhány évig, akkor biztosan ilyet veszek legközelebb is -
Tibor_560sec
aktív tag
A dokkolója az nagyon tetszik ... pár ventilátort is hegeszthettek volna bele .
Meg a noti is impozáns -
h1ght3chzor
őstag
válasz
superecneB #2 üzenetére
Szerintem jó a hűtésük, igaz, ha 100%-ban pörög a proci, vidikari, ilyesmi akkor már hangos.
-
cucka
addikt
Vaio S-t 300k alatt is lehet kapni, szóval az azért nem olyan elérhetetlen. A Z az tényleg nyálcsorgatós überf*sza cucc, csak ugye elérhetetlen áron.
Ezt viszont nem értem:
az NVIDIA az LE változat esetében nem garantálja, hogy mind a 384 CUDA mag aktív lesz
Ezek tényleg kijöttek egy termékkel, aminél megfelel a specifikációnak az is, ha 50 CUDA mag aktív meg az is, ha 384, és ezt a vásárló akkor tudja meg, amikor megvette a gépet? Komolyan, nekem ez nem fér a fejembe, ilyet hogy lehet? -
shaddam
aktív tag
válasz
superecneB #2 üzenetére
Az egymillás z-t konkrétan nem tudod felfűteni olyan a hűtés. Meg is kérik az árát.
-
lujó55
addikt
Gyorsan az aljára görgettem a cikknek az árért. ááá, tudtam, hogy nincs
-
Black Dragon
addikt
válasz
superecneB #2 üzenetére
Sajnos nem volt eddig Vaio-m, csak különböző áruházakban nézegettem őket, és mindig is tetszettek, de sajnos sosem volt eddig, tehát hűtési tapasztalatom nincs róla.
-
superecneB
őstag
válasz
Black Dragon #1 üzenetére
Mi a tapasztalat a Sonyk hűtésével kapcsolatban? Jól összerakott gépeknek tűnnek nekem a többi Vaiok is, egyébként, csak kérdezem...
-
Black Dragon
addikt
Mindig is szerettem a Vaio-t, szép és erős gépeket tud összerakni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A japán gyártó notebookjai kívülről nem igazán változtak, belül viszont Ivy Bridge-re váltottak.
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly - i5-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I W11 I NBD Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest