- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
Nem mondanám hogy vicc volt, csak nem arról szólt amire gondoltunk. Kissé olyan eresztésnek tűnik mint amikor drága MS csinált ilyen bejelentéseket és mindegyik előtt elhangzott az exkluzív kifejezés. Ennyire nem készül továbbra sem húzó cím sanyiéknál?
Egyébként amíg úgy reklámozzák, hogy PS4 és PS5 addig hiába várjuk az új konzol képességeit...szerintem.
-
-
krx21
nagyúr
Srácok, csak én gondolom, hogy ez az előadás egy vicc volt?
Számomra 1 játék sem volt várós.. Sőt! Mi volt ez? -
-
toronyhaz
aktív tag
Eddig az volt a tapasztalat hogy a konzol életciklusa vége felé jönnek olyan játékok amik 100%-ban kihasználják a gép képességeit. Viszont a PS4-nél már azért hamarabb eljött ez a határ.
PS5-nél talán megint hamarabb elérik ezt a szintet. De 3-4 év még tuti kell. Tekintettel arra hogy egy komolyabb játékot akár 3-4 évig vagy akár még több ideig is készítenek. Ezért nem vettem PS4-et megjelenéskor. Az öttel is ráérek még vagy 2 év múlva foglalkozni. Bár egyre kevésbé érdekelnek a játékok az tény. Így csak a minőségi tartalmak jöhetnek nálam szóba.Ami éves szinten max 1 játékot takar. Meg már válogatós is vagyok. -
Zsinder
aktív tag
Nem volt jó, de legalább rossz.
Ráadásul megjelenési dátumot se írtak a Little Devil Insidehoz, pedig elvileg idén július volt. -
Raijin
tag
Hát ez tényleg elég gyenge volt.
Mikor jönnek végre a PS5 képességeit ténylegesen kihasználó játékok ? -
Sefneni
őstag
Ezért felesleges volt ezt az "eventet" beharangozni..
-
eeXaa
addikt
Wow! ilyen gyenge felhozatalt még sose láttam... nem értem miért kell ennyiért felcsigázni az embereket. 0/10
-
Bencus88
nagyúr
Ezen leplezik le a novemberi plus játékokat?
Amúgy nem lesz nagy durranás, 20 perc, de hátha lesz benne valami finomsag -
Én várnék már egy Naugthy Dog bejelentést...
-
JanR
addikt
Gondolom a GTA Trilogy-ról lesz gameplay, bár.. Nem tudom milyen játékot várnék, így is el vagyok maradva a címekkel
Új hozzászólás Aktív témák
ph A korábbi leleplezések új hírei mellett, friss bejelentések is várhatóak.
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- PlayStation 4 500GB + 10 Lemez
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest