Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
Nem mondanám hogy vicc volt, csak nem arról szólt amire gondoltunk. Kissé olyan eresztésnek tűnik mint amikor drága MS csinált ilyen bejelentéseket és mindegyik előtt elhangzott az exkluzív kifejezés. Ennyire nem készül továbbra sem húzó cím sanyiéknál?
Egyébként amíg úgy reklámozzák, hogy PS4 és PS5 addig hiába várjuk az új konzol képességeit...szerintem.
-
-
krx21
nagyúr
Srácok, csak én gondolom, hogy ez az előadás egy vicc volt?
Számomra 1 játék sem volt várós.. Sőt! Mi volt ez? -
-
toronyhaz
aktív tag
Eddig az volt a tapasztalat hogy a konzol életciklusa vége felé jönnek olyan játékok amik 100%-ban kihasználják a gép képességeit. Viszont a PS4-nél már azért hamarabb eljött ez a határ.
PS5-nél talán megint hamarabb elérik ezt a szintet. De 3-4 év még tuti kell. Tekintettel arra hogy egy komolyabb játékot akár 3-4 évig vagy akár még több ideig is készítenek. Ezért nem vettem PS4-et megjelenéskor. Az öttel is ráérek még vagy 2 év múlva foglalkozni. Bár egyre kevésbé érdekelnek a játékok az tény. Így csak a minőségi tartalmak jöhetnek nálam szóba.Ami éves szinten max 1 játékot takar. Meg már válogatós is vagyok. -
Zsinder
aktív tag
Nem volt jó, de legalább rossz.
Ráadásul megjelenési dátumot se írtak a Little Devil Insidehoz, pedig elvileg idén július volt. -
Raijin
tag
Hát ez tényleg elég gyenge volt.
Mikor jönnek végre a PS5 képességeit ténylegesen kihasználó játékok ? -
Sefneni
őstag
Ezért felesleges volt ezt az "eventet" beharangozni..
-
eeXaa
addikt
Wow! ilyen gyenge felhozatalt még sose láttam... nem értem miért kell ennyiért felcsigázni az embereket. 0/10
-
Bencus88
nagyúr
Ezen leplezik le a novemberi plus játékokat?
Amúgy nem lesz nagy durranás, 20 perc, de hátha lesz benne valami finomsag -
Én várnék már egy Naugthy Dog bejelentést...
-
JanR
addikt
Gondolom a GTA Trilogy-ról lesz gameplay, bár.. Nem tudom milyen játékot várnék, így is el vagyok maradva a címekkel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Nézzük együtt a State of Play új adását!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest