- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- RAM topik
- 3D nyomtatás
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Így építsd a billentyűzeted!
- RDNA 3 architektúrás AMD Radeon PRO videokártyával bővült a Gigabyte kínálata
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
Gondolom az ára nem nagyon fog hasonlitani a többi "netbook"-éra. Legalábbis ha ezt is kihozzák abból az árból, akkor megeszem a kalapom..
Persze nyilván ez a legjobb választás eddig: nagyfelbontású kijelző, touchscreen,de asszem ennek meglesz a böjtje, ott, hogy pont a népszerűségük egyik okát, az alacsony árat vágja agyon. Remélem tévedek...
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Paul Striker
csendes tag
-
szente
addikt
válasz Paul Striker #2 üzenetére
szerintem felesleges...ott a tapi pad is.bár most a táccs szkrín a menő....
-
törölt tag
válasz Paul Striker #2 üzenetére
haat, ha mobileszkoz, akkor inkabb erintokijelzo, mitn tapipad meg eger.
-
bugger
tag
Touchscreen-es PDA és digitalizálós "slate" stílusú tablet után elmondhatom, hogy inkább a tapipad felesleges.
Persze nem mindenre jó, gyorsabban elfárad tőle az ember, illetve inkább ölben jegyzetfüzetként tartva használható, ellentétben egy sima notival vagy desktop géppel. Olyan tartásban ugyanis nagyon gyorsan kifáradna az ember.
-
orbano
félisten
szerintem még ismerősöd sincs, aki látott volna olyan embert, akinek volt köze ilyen érintős tablet pc-hez... mikor én először kézbevettem egy ilyen mütyür lóf*sz gépet, 2 perc használat után úgy voltam, hogy nagyon fain, de érintőkijelző nélkül lóf*szt nem ér...
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
egyébként egy nagy baja van ennek a gépnek: csúnya. átlag júzert nem fog levenni a lábáról. ebben az eeePC még mindig vezet...
A vér nem válik VAZZE!™
-
CYBERIA
senior tag
Jó foltos lehet a kijelző egy idő elteltével, bár lehet, hogy nem mindenkit zavar.
APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
boba6
senior tag
ez az, erre vártam
már csak az a kérdés, hogy árban versenyben lesz-e egy használt X41 tablet-tal?... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
Bibby
addikt
Tök ugyanaz mint az összes többi. Plusz ugye az érintőkijelző.
Nem nagy ez a felbontás ekkora kijelzőhöz? Csak mert a hp verziójában ezt a prohardver teszt is kritizálta.Ελευθερια η θανατος
-
anulu
félisten
végre feature-öket is kezdenek belepakolni, nemcsak arra mennek, hogy "jajj, de jó pici, majd tolonganak érte az emberek".
120-as vinyóval teljesen korrekt, a sub-notikat gyártók meg izzadhatják le a hajukat
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
DarkByte
addikt
Úgyszintén, eddig ez tetszik a legjobban (nem mellesleg külsőre is rendben van szerintem). Épp az érintőképernyős tablet PC lehetőséget hoztam fel ha jól emlékszem az Acer netbook bejelentésének topikjában, úgytűnik erre más is gondolt. Egyébként nem semmi, majdnem napról-napra jönnek az egymásra licitáló mini notik. (És még ott van az nVidia Tegra is amin megintcsak leesett az állam)
-
Stiky
senior tag
Tetszik. És a TS -t sem tartom feleslegesnek.
Ráadásul nem az X -edik sablon netbook. Feltéve ha kilehet ezt így jelenteni ilyen rövid ideje a piacon lévő termékekről.
~ http://pancakespeedy.tumblr.com/ ~
-
klambi
addikt
nekem tetszik jó a cucc, bár az érintést nem mindíg használnám...
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
parandroid
félisten
???
Le kell törölni, ha foltos. PDA-k, navik, tabletek sem lesznek zavaróan foltosak (legalábbis engem sosem zavart még ilyesmi használat közben), pedig előbbieket jellemzően szokás rendszeresen ujjal is pöckölgetni, nem csak stylusszal.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
v.tom
őstag
Nekem nagyon bejönnek ezek a gépek. Amikor annak idején először vettem pda-telefont, féltem tőle, hogy nehéz lesz megszokni, de ugy ment mint a karikacsapás. És eddig minden érintőkijelzős dologban csak pozitívan csalódtam. Lassan beérik az uj generációs is(multi-touch), pl az iphone-ban, azt is egy külön élmény használni. Nagyon remélem hogy össze tudok kaparni egy "kis" pénzt erre a kütyüre. Igen szimpatikus.
-
Kobaljov
senior tag
WinXP-s operációs rendszer? Nem úgy volt, hogy a Microsoft feltételekhez köti, hogy milyen minigépekhez adja még a továbbiakban is, és az érintőképernyő kizáró tényező volt?
-
Lavves
tag
Amúgy a 4 óra üzemidő nem kevés egy kicsit ekkora akksival?
-
v.tom
őstag
Szerintem kis hazánkban az EeePc nem éri meg az árát . Amikor eljzedték a fecskék csiripelni,, hogy nálunk is kapható lesz, nagyon örültem. Végre lehet max. 50k-ért egy használható kis gépem, amit magammal tudok vinni bárhova. Erre mi lett...De mindegy. Szinte a pda-mon is mindent meg tudok csinálni mint azon, csak kicsit lassabban
-
toldy
őstag
Hu, örölük h ienre is számíthatok, edig a wind-re vagy egy használt r2h-ra gyúrtam de ez sokkal jobban bejön főleg hogy tanulmányaim igényeinek is megfelel , és sztem se csúnya, jó lesz majd ez nekem csak az árral ne száljanak el.
[ Szerkesztve ]
Az élet nem habostorta.
-
Gyurry
csendes tag
"Amúgy a 4 óra üzemidő nem kevés egy kicsit ekkora akksival? "
Jogos a kérdés!
Nekem az is kérdés, hogy mit jelent a 4 óra?
Bekapcsolom, és megkérek valakit, hogy szóljon, ha leállítsam a stoppert, ha kikapcsolt, vagy pörgetve vincsit, bluetouth-t, Wifit, ethernetet, esetleg usb-s egeret használva tesztelik le? -
CYBERIA
senior tag
válasz parandroid #18 üzenetére
A karcolódásokat viszont nem viszi le semmi.
APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
Teasüti
nagyúr
Nem írják a gyártó oldalán? Az ilyen aksis kütyüknél külön fel szokták tűntetni a terhelettlen és terhelt állapotot. De van egy tippem, h a 4 óra az csak akkor van, ha nem buzerálod a képernyőt és az lehetőleg ki is van kapcsolva.
Azért ez nem kicsi panel, jó sokat zabálhat...
Ha minden egyszerre megy? Adok neki fél órát.
De az is lehet, h lomha aksit kap és nem is bír leadni ennyit ilyen rövid idő alatt.Amúgy kint van ez már a piacon? Mennyi dollárért dobálóznak vele?
-
radamsky
senior tag
szerintem meg nem csunya és nekem tetszik)
kérdés nálam hogy mennyi az annyi azaz mennyibe fog kerülni, illetve hogy az akksi mennyit bir majd
mennyire fog melegedni mert ugye ez se mellékes ha jol tudom -
Taker1
csendes tag
Miért nem merül fel senkiben, csak bennem egy baromifontos kérdés?
Vajon többszintű nyomásérzékeny toll lesz hozzá? Mert ha igen, vagy lehet hozzá venni olyat pár tízezerért, akkor mennyire jó megoldás már egy Wacom interaktív monitorhoz képest, amiből a 12"-os 324 ezer forint, és még nincs is mögötte számítógép?!
Ha lehetne használni így, álmaim net/notebookja akár 150-160ezerért is, egy könnyű, hordozható rajztábla...mégha egy fotosop már döcögne is rajta...[ Szerkesztve ]
http://www.instagram.com/takeronegraffiti
-
toldy
őstag
Üdv ,bennem azért nem merült fel a kérdés mert hagyományos touchscreen van benne és normál "ceruzával" ( már mint pálcikával) vagy ujj nyomással működik,mint a pda-k kijelzője (legalábis ami videókat néztem azok mind ienek [link] , [link] ) és amennyiben 150-160 alatt lesz akkor én is bizt h beszerzek egyet
[ Szerkesztve ]
Az élet nem habostorta.
-
Taker1
csendes tag
-
toldy
őstag
Tudna vki egy kis infóval szolgálni a megjelenéssel kapcsolatban?
Az élet nem habostorta.
-
toldy
őstag
Üdv, van egy jó ( ill hosszú távon rossz ) hírem, A CCTV-n pont pont rátaláltam egy computex össze foglalóra és ott szó ( szó miről beszélek én ) volt az m912-ról és volt egy táblázat mely szerint Taiwan-on 15900 TWD lesz az ára . ( ez nagyából jelenleg 84e Ft körül van)
Az élet nem habostorta.
-
.mf
veterán
Egy Computex-látogató pedig úgy hallotta, hogy 17000-19000TWD lesz az ára [link], ami ~89000-99550HuF. Hozzá sac/kb 10% szállítás és vám, 20% áfa 5% kiskerfelár = ~123400-138000HuF.
Máshol 660USD-s árat hallottam, ami ~105000HUF; és az Eee901 is valahol USD600 körül várható. Ezalapján egész jó ára lesz (főleg convertible/tabletekhez képest...)Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Katana 15 Gamer Laptop B13VFK 9S7-158571-072 ÚJ,Számlás,bontatlan!
- HP Spectre x360 14-ef2774ng - ÚJ - 13,5" felső kategóriás 2-IN-1 ultrabook
- HP Spectre x360 14-ef2759nz - ÚJ - 13,5" felső kategóriás 2-IN-1 ultrabook - OLED kijelzővel
- Asus Zenbook 14 UX425E/i7-1165G7/16GB ram/512GB SSD/FHD/IPS/Garancia
- Apple MacBook Air 15" M2 2027.-ig garanciális, kiegészítőkkel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest