- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Canon MILC: EOS R és M topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
Ééééés megjelent a passzív 6850!
Itt van:
[link]
Egyébként ez kicsit gagyibbnak tűnik mint a kiállítási darab. Rövidebb nem? Mondjuk így talán befér a házamba normálisan. -
Gyuffa
tag
Hát nem tudom milyen lehet egy 100 centis monitoron mondjuk egy játékot tolni
Nekem most van egy BenQ 24"-esem, de már lassan ez is kicsinek minősül.
Előző monitorom 20"-as volt , és már a vége fele , kicsi volt, megvettem ezt a 24"-est és már néha néha ez is kicsinek tűnik nekem..., lehet velem van a baj -
Gyuffa
tag
válasz KKaresz45 #71 üzenetére
Hát nincs sok pénzem ez a baj, de ha már váltok akkor kéne ahhoz az új vga-hoz egy táp is. ( gondolom én )
Hát amin gondolkoztam az GTX széria lenne, vagy 275 vagy erősebb, vagy netán Atinál valami 5850 esetleg.
Még én sem tudom mi kellene tenni, mondjuk nem sok játékkal játszom, inkább wow-ozok meg cod, meg néha gh.
Szóval a mostani játékok annyira nem kellenek, már meguntam őket hogy elb*sszák
most az pattant ki a fejemből, hogy kéne 1 kormány és valami frankó rally-s játék -
KKaresz45
senior tag
4850 még bőven jó mindenre. Nincs DX11-ed, de nem maradsz le semmiről. Hidd el, hogy csak parasztvakítás az egész. Ha lecserélnéd, akkor is legalább 6870-re. Ez a minimum, hogy érzékeljél is valami változást. De inkább várjál még egy generációt (ha minden igaz, nemsokára jönni fog), és akkor vegyél valami olcsóbb használt kártyát (6870-től fölfelé), vagy az új generációból valamit. Szerintem most baromira nem éri meg váltani. Vagy csak akkor, ha van egy csomó pénzed, és nagyon nem tudsz mit kezdeni vele.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tetszik ez a passzív jóság. Ha nem most vettem volna új kártyát érdekelne is. 5770-es kártyámon is szép nagy passzív borda van.
Live-Die-Respawn
-
proci985
MODERÁTOR
-
Gyuffa
tag
Én félek hogy ezeknek is az lesz a sorsuk mint anno a 8800GT-(k)nek.
Volt egy pár ami meghalt, mert a hűtés kevés volt, nem tudom ezek mennyit fognak bírni majd kiderül.
De amúgy nem rossz kártya -
Chaser
legenda
válasz zsirfecske #62 üzenetére
És lehet is majd ezt nálunk kapni?
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
fondorlatos
aktív tag
Az a passzív hűtés egy gyöngyszem a vga-n. Megtámogatni egy sflexszel és már alakul a silent pc...
-
zsirfecske
addikt
válasz ---Lasali--- #53 üzenetére
detto, 3870 ultimate, mire kijön a diablo3 már olcsó is lesz ez a 6850, játék és pc bővítés fronton már csak ez izgat. megy rá a noctua venti 600 rpm-en és kuss van
-
- = Zk = -
félisten
nem rosz. de nem is jó.. aztán ki tudja?! _
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
proci985
MODERÁTOR
válasz ---Lasali--- #53 üzenetére
+1.
plussz ár megérne annyit, hogy nem kéne hűtést cserélnem. vész esetén meg még mindig mehetne fel kisegítő hűtés lefolytva (nekem nincs oldat ventim, viszont egész jól szellőzik a ház)
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
veterán
-
shteer
titán
-
szőröscica
addikt
Ezeknek csak egy tápcsatlakozójuk van ugye? 6 tűs?
-
---Lasali---
Közösségépítő
A passziv valtozatrol mar lassan fel eve ez a 3. hir... azota mindig ra izgulok ha merlatom elhataroztam mar az elso alkalommal hogy ezzel fogom levaltani a mostani passziv 3870 esemet, de rohadtul nem akar megjelenni a "boltok polcain"...
Egyebkent igen, ugy lehet ezeket a kartyakat hasznalni ha a haz oldalaba van egy 12 centis kis fordulatu szivo venti. Igy lehet csak halk "gamer" pc-t epiteni leg hutessel...
(bocs az ekezet hiany miatt, telefonrol irtam..) -
Chaser
legenda
válasz Neil Watts #48 üzenetére
ITX konfigot értettem természetesen, nem gondoltam hogy magyarázatra szorul...tévedtem
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
mghltm
addikt
válasz Dr. Romano #9 üzenetére
az ilyen foku perverzio mar orvosi segitsegert kialt
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Solicidium
aktív tag
PowerColor mindig kitesz magáért, ha passzív hűtésről van szó. Szimpatikusak a kártyáik, Sapphire melett másik kedvenc.
-
veterán
-
Angel1981
veterán
Nekem bejön a passzív!
-
Milka 78
nagyúr
A passzív karit bepróbálnám.Tetszenek az ilyen megoldások.
-
törölt tag
Arra a single slot kártyára külön kíváncsi vagyok!
-
csucsbicep
nagyúr
Passzív megoldás nem rossz.
-
psyho85
aktív tag
ha a Gigabyte összehozta ezt anno jól egy 4850-el, akkor ennek a passzívnak is működnie kell rendesen. [LINK]
Álmában nagy folyó volt, de amikor felébredt, maradt kis patak. S csak csordogált tovább, mint könny az arcon, az óriás fák alatt.
-
_Volkovy_
nagyúr
Nekem ezekről a nagy passzív kártyákról mindig az jut eszembe először, hogy mekkora ventilátort lehetne rátenni, és mennyit lehetne rajta húzni a sima hűtéseshez képest..
-
Probber
őstag
A passzív SCS3 nagyon tetszik, van benne anyag. Elég neki egy kis légáramlat a házban, ráadásul egyel kevesebb is lesz a zajforrás.
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
judek
tag
Brutál a passzív kari..
-
Móci
addikt
Azzal a passzív bordával tömeget lehetne oszlatni, akkora. A másik kártya se semmi, azért meghallgatnám a 'kicsike' hangját.
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
törölt tag
Jujj tényleg csúnya az a nagy passzív hűtés
Mondjuk én nem igazán szoktam nézegetni a gépemben levő alkatrészeket, de van akinek foltos a dizájn is -
yakuza.tora
addikt
Bátor cég ez a PowerColor!
Alléz Olympique de Marseille!
-
Devid_81
félisten
válasz Silentfrog #31 üzenetére
Ezekre biztosan jobban odafigyelnek a gyártásnál, mint a belépő kártyákra.
Belépőkből meg nem egyet láttam már megsülni....
-
Silentfrog
veterán
Én meg tényleg meg is venném!
6850 passziv? Sajnos nem fogják tudni mit kérjenek érte,aranyárba számitják majd fel azt a csunya passziv bordát....
A passziv hűtésü kártyákat "köpködő" egyéneknek mondanám,hogy még soha sem volt más hűtésű kártyám és még egy sem sült meg.
A mostani 4850 is már 2 éve megvan lassan,és gyönyörüen izzik akarom mondani müködik a gépemben![ Szerkesztve ]
-
Giot
addikt
A Passzív VGA tetszetős. Rálöknék egy 12cm-es ventit és van egy nagyon jó hűvös kártyám.
A single slot viszont már riasztó nekem! -
TTomax
félisten
Az a passziv 6850 hogy bejönne CF-be... biztos megpróbálnám...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Gregorius
őstag
Annó a Gigabyte passzív HD4850-éről is azt mondták, hogy őrültség (annak a TDP-je se sokkal kisebb, és az a borda még feleekkora sem volt), ehhez képest teljesen jól szuperál.
-
GerykO
aktív tag
Télen nem kell fűteni azt a szobát. Igazi ECO-Green kártya.
(#21) kenwood3: Igazából nagyon nem érdekel, hogy ki mit vesz. Ez csak egy alternatív megoldás, és lényegesen halkabb mint a gyári hűtés, nem egy ilyen ház fordult meg a kezemben.
[ Szerkesztve ]
Válaszolj a privátra!!! Elég annyi is, hogy szarok rá(d)...
-
Akos96
senior tag
A passzívról már csak a szalonna hiányzik.
"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
lujó55
addikt
Brutál passzív hűtő.
Ha a gyártó mondja, hogy elég neki akkor én elhiszem. Mindenesetre a passzív VGA hűtők mintha eltűntek volna mostanában -
DrJános
aktív tag
Érdekes megoldások. A passzívra én lendületből tennék egy 800-as 12-es ventit és akkor biztos, hogy baráti a hang és a hőfok is, úgy még lenne értelme is ( biztos, hogy halkabb mint a kis ventik 1700 - 2000 körül, és a nagy borda miatt még hűsebb is lehet) Persze csak azoknak akik nem akarnak multi GPU-t
[ Szerkesztve ]
Gép és régi mobilok profilban. jelenlegi mobilom : Samsung Galaxy S10
-
Radványi
aktív tag
Itt nem csak az a baj hanem a passziv borda legalabb 1 cm vastag a kartya oldalan is en rengeteg alaplappal talalkoztam mar ahol az eszaki hid bordaja es a pcie foglalat kozott annyi hely van ami pont eleg a gyari megoldasnak ahol ugye sik a hatlap igy viszont utkozni fog nem megy be a kartya a helyere.
-
kenwood3
addikt
+1
Kíváncsi leszek majd a hőfokokra
A passzív hűtéses 2 kártyahelyet foglal el ?! Mert ha túlzottan fog melegedni és valaki tesz rá 1 ventit a jobb hűtés reményében akkor már 3 kártyahelyes lesz, és az már durva lesz szerintem 1 6850töl ![ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
-
Radványi
aktív tag
Az en almom tovabbra is az ha meg hutobordat sem kell rakni a chipre A 286 os nal volt ilyenem utoljara.
-
Dr. Romano
veterán
Az én álmom mindig is egy passzív GTX 480 marad.
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
grafmókus
tag
Szépen néz ki, viszont baromira melegedhet és még hangos is. Gratula.
msn: kriszpet@hotmail.com
-
mghltm
addikt
van egy 1 slotos hutesu xfx 9800gt-m ( 75watt ), terheles alatt melegszik a kartya rendesen es megjon a venti hangja is. a 6850 tdp-je 127watt, suket kamikazesoknak tudom ajanlani az 1 slotos megoldast
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Devid_81
félisten
Nah ezekre kíváncsi leszek!
Lesz egy forrófejű zajos, és egy forrófejű...már már izzó zajtalan kártya a nyárra...
-
banhammer
veterán
Jó lenne ha lenne egy passzív GTX 560 Ti is.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
KisTopi95
aktív tag
A passzívra minek a cf csati?
Mit is kéne ide írni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI Ventus RTX 3060 12GB 3x ELKELT
- AKCIÓ! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB SKU 11322-01
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest