Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
rauschie
senior tag
Ez most miért jobb, mint 2db függőleges, henger alakú (bélelt) zseb az övön? nekem tuti nem hiányozna a bajonett kattintgatása.
mod: valahogy úgy, mint a #29-ben.
[ Szerkesztve ]
-
ROBOTER
addikt
válasz macilaci78 #32 üzenetére
Jelenleg is készülnek objektívbajonettek műanyagból. Olyan erő, ami azt a műanyagot eltöri úgy, hogy a három karom be van akasztva, a fémet is deformálja, hidd el.
-
banhammer
veterán
Egy ilyen megoldás szerintem jobb lenne.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
-
SentryGun
aktív tag
Azta, de hülyén néz ki. Akkor már az #1-es hsz-ben linkelt megoldás sokkal jobb.
Bár pl. egy Róma körúton megnézném meddig maradna rajta obi a tömegben. Bár nem vagyok profi fotós, de maradok a 18-300-as Nikkornál. Lehet, hogy nem tökéletesek a képek (lencsetorzítás), de legalább nem kell egy fél málhazsákot magammal cipelnem a cucc miatt. (Mint teszik azt néhányan nagyvárosokban. Az eddigi csúcstartó nálam egy ázsiai faszi volt Barcelónában, aki egy méretes gurulós bőröndben vitte magával a cuccot. Volt nála vagy 15 obi... Valószínűleg profi volt, de néha (főként ázsiai) turisták is képesek feltűnni akkora fotós pakkokkal, hogy csak a ránézéstől gerincsérvet kapok.)
-
Auratech
őstag
Hülyeség. Ha annyira fontos, inkább ráakasztok valamilyen vázat, minthogy a porviharban obit cserélgessek..
Inkább olyan gép kellene, ami hasonlít egy vállról indítható rakéta vetőcsövéhez, csak ennek a csönek a végein két profi obi csücsül. Vagyis a két obi a vázon hasonlít egy csőhöz. Az érzékelő-zár meg átfordítható 180 fokban a kukucskálóval és a panellel együtt.
[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
-
Zé777
tag
Ez úgy ahogy van semmire sem jó. Sérül, piszkosodik, dupla kopás stb stb.
Az ötlet nem lenne rossz, viszont a kivitelezést nagyon elnézték.
Kicsi obiknál még talán-talán... Bár én annál sem merném használni. -
sanyek2
senior tag
Keressük az ilyen övvel, és méregdrága optikával rendelkező fotóst, és köszönjük, hogy hozzájárul a zsebmetszők gazdasági élénkítésében!
xD -
duni84
aktív tag
nekem is pont az tűnt használhatóbbnak, habár ott én nem mernék 1-1.5 kg obikat ráaggatni egyikre sem. akkor már inkább egy "övtáska", amiben elfér 3-4 obi is és akkor sincs vele para, ha valahova odavágom vagy épp leesik (egy ilyet ráadásul pont használok is pár hónapja). ahogy elnézem általános használhatóságban és árban is a táska nyer
#metszéspontok
-
Mr.Csizmás
titán
talán mft obiknál még lenne értelme, de akkor már rambo módra keresztül a mellkason
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
törölt tag
-
Flashback
addikt
200/4L-el meg egy ilyennel szaladgálj egy rendezvényen, vagy esküvőn...
Nem elég hogy az obit nekivered mindennek, még zavarod is a részvevőket. Nagyon szűk munkakörben jön ez jól. Mondjuk valami vadászles tetején, de oda megint nagy/nehéz obik kellenek, szóval én mondani sem tudnék semmilyen munkát ahol ez jól jön. Ez így:[ Szerkesztve ]
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
keopsz
HÁZIGAZDA
háát, nekem soxor még ülve és szemből sem sikerül azzal a könnyed mozdulattal 1-1 ilyen csere, ezt a lazaságot 10 rongyos obiknál sem erőltetném, mer' kb. mintha sötétben cserélnél kontaktlencsét, ezolyan.
cantante di sampietrini
-
ROBOTER
addikt
Viszont én nem tennék fém bajonettet rá, mert így az objektív bajonettjének kopása szempontjából ez dupla használat.
Valami puha, de nem porladós műanyagból kellene készíteni.
Nekem a fő bajom vele, hogy egy telét úgy sem tart meg, már egy kisebbet sem, a kis fix obikhoz pedig talán egy sokfiókos táska is megfelel.
[ Szerkesztve ]
-
PRO-peller
senior tag
Ha ugyanez hasitasiban van az már nem ilyen jó?
Inkább két vázat lógatnék, mint h ezzel sz*rakodjak. Vagy 18-200 inkább, oszt' csókolom.
-
cowk
tag
jol fog mutatni 200-400 4L-el meg mondjuk egy 600-assal.. =D
-
Priman neki lehet b*ni egy falnak, vagy kicsit barmilyen szekmagassagu dolognak, mikozben nezel keresztul a kameran es keresed a helyed
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Alchemist
addikt
Nem jó ötlet, nem védi az abjektívot.
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
vinibali
őstag
egy ilyen cserénél a bekerülő porral mi lesz?
BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
Kashim
őstag
Volt már egy hasonló Kickstarter projekt nem? Ráadásul úgy emlékszem az jobban is volt megoldva, nem kiálltak belőle az obik hanem lefelé néztek.
Meg is van.
Ok, ez vállon, az meg derékon tárolós.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest