- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Philips LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gismo
addikt
Most takarítom ki a gépemet, és az elejében lévő 2db Englide venti oldalán Yate Loon feliratot találtam
-
Gismo
addikt
Tényleg nagyon elvannak tűnve, pedig eddig a legjobb ventik amik a gépemben valaha voltak. Bár még Aquában lehet venni 8 centiset.
-
Gismo
addikt
Nekem már van 2 a házamban és az automatikus hőszabályzóval ellátott (thermisztor) ventikkel röhögve veszik fel a versenyt, pedig legalább 700-al többet fordul percenként, ami a vinyóknak nagyon nem mind1.
Szumma szummárum: Hajrá! Csak így tovább!
-
Gismo
addikt
Beszereltem a 2 ventit és hát a hőszabályzós AC ventit lepipálja hangtalanságban!
és 10 fokot számított vinyóhőmérsékletben hogy nem 1 800-at forgó venti van előtte hanem 1500-at...
szal ZSÍÍÍR! Csak maradjon hosszútávon is az! -
Gismo
addikt
De ezek költői kérdések maradnak szerintem.

-
Gismo
addikt
Jah és mégarra is kiváncsi lennék, hogy ugye a HOC készített 1 interjút a tervezővel, és tehát arra lennék kiváncsi, hogy a sok ötletből mi valósult meg pl a mostani ventiknél? Milyen technológiai újdonságok találhatók meg a ventin/ben egy "átlag (ugye ilyen nemnagyon létezik)" ventihez képest.
-
Gismo
addikt
És azt lehet tudni, hogy melyik venti gyárnál készülnek a szélkavarók?
Gondolom nem alapítottak emiatt újat, hanem egy meglévőbe tuszkolták be az ő cuccaikat. Tehát a kérdés az hogy az a gyár kinek gyárt még? -
Gismo
addikt
Kívánom, a cégnek a lehető legjobbakat, és hogy ne járjon úgy mint a néhai Alcomp! (Nekik is jó cuccaik voltak de eltűntek:S)
Milyen szerencse hogy épp most állok venti vásárlás előtt. Szerintem bepróbálok 2 ilyen ventit.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest