- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Milyen joysticket vegyek?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gismo
addikt
Most takarítom ki a gépemet, és az elejében lévő 2db Englide venti oldalán Yate Loon feliratot találtam
-
Gismo
addikt
Tényleg nagyon elvannak tűnve, pedig eddig a legjobb ventik amik a gépemben valaha voltak. Bár még Aquában lehet venni 8 centiset.
-
Gismo
addikt
Nekem már van 2 a házamban és az automatikus hőszabályzóval ellátott (thermisztor) ventikkel röhögve veszik fel a versenyt, pedig legalább 700-al többet fordul percenként, ami a vinyóknak nagyon nem mind1.
Szumma szummárum: Hajrá! Csak így tovább!
-
Gismo
addikt
Beszereltem a 2 ventit és hát a hőszabályzós AC ventit lepipálja hangtalanságban!
és 10 fokot számított vinyóhőmérsékletben hogy nem 1 800-at forgó venti van előtte hanem 1500-at...
szal ZSÍÍÍR! Csak maradjon hosszútávon is az! -
Gismo
addikt
De ezek költői kérdések maradnak szerintem.
-
Gismo
addikt
Jah és mégarra is kiváncsi lennék, hogy ugye a HOC készített 1 interjút a tervezővel, és tehát arra lennék kiváncsi, hogy a sok ötletből mi valósult meg pl a mostani ventiknél? Milyen technológiai újdonságok találhatók meg a ventin/ben egy "átlag (ugye ilyen nemnagyon létezik)" ventihez képest.
-
Gismo
addikt
És azt lehet tudni, hogy melyik venti gyárnál készülnek a szélkavarók?
Gondolom nem alapítottak emiatt újat, hanem egy meglévőbe tuszkolták be az ő cuccaikat. Tehát a kérdés az hogy az a gyár kinek gyárt még? -
Gismo
addikt
Kívánom, a cégnek a lehető legjobbakat, és hogy ne járjon úgy mint a néhai Alcomp! (Nekik is jó cuccaik voltak de eltűntek:S)
Milyen szerencse hogy épp most állok venti vásárlás előtt. Szerintem bepróbálok 2 ilyen ventit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kedvenc zene a mai napra
- Mercedes topic
- Diablo IV
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest