Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Az első verziók eléggé félkészen jöttek ki. A legutolsó viszont már egészen jó. Technikailag és játékmenetét tekintve is. A szerzők olyan irányban módosították az alapokat, amely kevésbé árkádos, jobban hajaz a régi stílusra. Mindenképpen érdemes kipróbálni.
falijja: A "haldokló PC" előnye: ha a készítők biztosítják a lehetőségét, akkor xarrámoddolhatod. A kekszbox és társai ebből (is) kimaradnak. (No offense) -
.mf
veterán
Én anno nem futottam hibákba, leszámítva a játékot. Letöltöttem, játszottam egy-két órát, töröltem. Nekem nem jött be. Ezt, hacsak nem hallok róla nagyon jókat, már letölteni sem fogom. (Főleg, hogy időhiányban még a Skyrimnek sem kezdtem neki -- bár anno nagyon vártam, de one does not simply walk into Mordor, egy TES játékra egy pár napot egybe áldozni kell, hogy az ember rendesen el tudjon mélyülni benne).
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gumi és felni topik
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő