Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Walter_White #125 üzenetére
Gondolom neki az is mindegy hogy a gyári cpu hűtő van rajta a gyári pasztával. Valakinek ezt jelenti a normál működés.
Nekem E5430 volt 3,2GHz-n 60 fok fölé nem ment. Persze nem is a gyári hűtést használtam pláne nem a gyári pasztával.
Nekem ezt jelentette a normál működés. Oké nem csak a fécbúk, passziánsz és film ment a gépen. -
Dr. Romano
veterán
válasz
balogh.tibor #114 üzenetére
What? A kupakot á szokták forrasztani a széleken a pcb-re?
-
Dr. Romano
veterán
Forrasztott proci esetében a paszta nem a kupak és a mag közé került felvitelre hanem a fogkrém tubusának belső falára. Ezért nem érzékelsz különbséget.
Ha a krém a mag és a kupak közé kerül akkor könnyen úgy járhatsz mint az az X2 5000+-os AMD proci (intel fanboy agyfasz? lol), amit a minap deliddeltem és a Colgate már sziklaszilárd állapotban kandikált ki belőle.
Eredmény? Friss túró felkenése után már nem ugrott ki terhelés hatására 70 fok fölé 2,6GHz-n, hanem tuningolva (2,9)! 52fok max.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A közelgő Intel csúcsprocesszor mintapéldányai állítólag már a tuningmestereknél vannak.
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest