Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
Most akkor jóindulatú leszek, és tegyük fel, hogy csak nem olvastad el rendesen az előzményeket. Akinek a képességei megengedik és érdekli, az érti, a többin nem segít ha 10x leírom ugyan azt. OK, még 1x és utoljára. röviden... én 2x-es CrossFire-ra mondtam, hogy van kihagyás az alaplapokon (de végül ezt ezelőtt még csak kétszer mondtam el...
). Quad-ra azt mondtam, hogy kb senkinek nem lesz, csak show-nak van (ergo a következményei is eléggé abba a kategóriába tartoznak, mikor a műszaki racionalitást eltiporja az üzleti, tehát nem szeressük). De amúgy quad-os alaplapból is van 1-slot-kihagyós, de nem tudom hány % lesz olyan. Na ezt mondtam és mondom. Meg hogy műszaki szemmel az 1 slots hütő hülyeség ilyen teljesítményű kártyáknál, mert a 2-slotos előállítása alig valamivel több, de cserébe jelentősen halkabb és/vagy hűvösebb, a helyhiány problémája meg szinte soha esem merül fel a gyakorlatban. Szóval had ne örüljek, ha egy extrás kártya extrás hűtőtjét ilyen kisméretűre csináljá, valószínű csak azért, hogy demonstrálják hogy milyen hatékony is ez az új vapor-x. És szerintem senki nem tudja itt még, hogy milyen a zajszinje annak a hűtőnek, csak az hogy "csak"(?) 80-an valahány fokos maxon terhelve. Ja és ha már quad CF, akkor tényleg nem a ház belsejébe kéne a négy kártyának okádnia a hőt, és ez az Atomic az teszi, nem fúj kifelé. És a lényeg, hogy ez már megint az, mikor a technikai racionalitás elsorvad a biznisz mellett... műszaki érzelmű ember, aki azt akarja hogy az árát minél jobban megérő, jó terméket készítsen, ilyeneket aligha csinálna. De mint tudjuk a cégeket viszont csak a profit, a műszaki racionalitás csak annyiban, amennyire te (vásárló) nyomást gyakorolsz rá. Tehát minden műszakilag irracionális dologért a vevő lett a felelős, akár tetszik, akár nem. Hülye tömegnek hülye termék jár. (És ugyan ez vonatkozik az élet összes, ennél jóval fontosabb területeire is, de ebbe nem mennék bele...
)
Na. Bocs hogy létezem (anyátokat...
). A viszont látásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Medence topik
- Router gondok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest