- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz Termigáßor #51 üzenetére
CRTt a minimális input lag miatt használnak. 60fps bőven elég a monitor részéről, a 60-100fps pedig a játék részéről.
gamer egér? bárkit lealázok egy ms1.1a-val
persze a sok marha tényleg elhiszi, hogy tizenezres beviteli cuccok, meg erőgép kellenek a gameléshez... báh
daa-raa: ne hülyülj, felnyomta az efpéest, meg berakta a húdeatomgamer egeret atom usb rátával, véletlenül nyomott 3 mákfejest csében és elhiszi, hogy tényleg jobb. ammegmá valami
[ Szerkesztve ]
A vér nem válik VAZZE!™
-
törölt tag
Kár, hogy a szemed tehetetlensége messze felülmúlja még a 40Hz-et is. És ha ehhez hozzáveszed a jelfeldolgozás -> utasítás -> végrehajtás láncot, rájössz, hogy a legpúróbb monitor is bőven gyorsabb, mint Te valaha is leszel...
-
bozont
veterán
Na most ez is olyan, hogy kinek mi... Én sosem tulajdonítottam nagy jelentőséget ennek, nekem csak az a lényeg hogy folyamatos legyen a játék (30+ fps) és legyen egy jó gamer egerem (Logitech MX518 nálam jól bevált). Mikor régebben sokat toltam a CoD2-t, akkor sem volt egekben az fps (valahol 30-45 között ugrált) és úgy is nagyon tudtam tarolni. A Kar98-at nagyon pontosan tudtam használni, akár a pálya másik végéből is.
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
Ezt nem csak a monitor képfrissítésével lehet orvosolni. Célszerűbb beszerezni egy gamer egeret és hozzá egy hasonló egérpadot, valamint nem árt ha az FPS 100 fölött van még akciódus jelenetnél is. Ez röviden annyit jelent, hogy van egy erős konfigod egy átlagos kijelzővel.
ui.: persze az ideális állapot az erős konfig premium kijelzővel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest