Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
"A tapasztalat az, hogy ugy globalis szinten a linux forumokban ez forditva van, olyan mennyisegu folenyeskedo, magat felistennek gondolo, lekezelo stilusu kicsinyes parasztot kap az ember a nyakaba egy sima kerdesert, hogy ihaj."
Ennek a kisebb százalékára igaz, hogy a türelmetlen haladók művelik ezt. A nagyobbik részben leginkább az történik, hogy 200. alkalommal is elhangzik ugyanaz a kérdés, ami minden 2. topic oldalon megválaszolásra került, de a kérdező nem képes 1 oldalt visszalapozni. Sok kérdező azt is elvárja, hogy helyette keresd meg a megoldást.
-
Pingüino
senior tag
Na igen, ezzel van a gond, hogy szerinted ilyen iszonyat kicsi azoknak a száma, akik számára kompromisszummentesen használható lenne. Ez az, amiben iszonyat nagyot tévedsz. Az megint más kérdés, hogy mennyi azoknak a száma, akik használják is. Ez meg addig, amíg sokan olyan dolgokkal is ellene érvelnek, amik nem állják meg a helyük, addig nem is fog változni.
Szerk.: "Amugy a dolgon sokat tudna lenditeni az is, ha kevesbe lenne onmagat felsobbrendunek gondolo es abszolut taplo a linux community a kezdokkel"
Na, ebben az egyben egyet értünk. De am ez is azért van, mert leginkább csak azok Linuxoznak, akik professzionális felhasználásra használják. Azok meg sokszor türelmetlenek a kezdőkkel. Ha sok "nem szaki" is használná, és megszokná/megtanulná, tudnának segíteni egymásnak is.
Én pl. kértem már többször segítséget, de valahogy sosem jutottunk dűlőre. Vagy olyan nehezet kérdeztem, hogy ők sem tudták megmondani, vagy olyan könnyűt, hogy annyi volt a válasz, "google a barátod". Azóta magamnak keresek mindenre megoldást. De én pl. már vagyok olyan szinten, hogy sokaknak tudnék segíteni, ha gondja van.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Majdnem három éve része a hiba a rendszernek, aminek a kihasználásához semmilyen különleges jogosultság nem szükséges.
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.