- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyek2
senior tag
Hmm... Rosszul írtam volna meg a blogot?... A blog címe is másra utalna... Nem értem miért asszociálsz ennyire a hangosításra. Így van, a Reflex hangszóró koncerteken használatos és hangosításra való.
6 db hangszóróból 2 hangosításra való, de tetszik tudni ingyen volt. Mivel nem hangosításra használom (többnyire) ezért csomagoljam egy dobozba és vegyek/építsek egy szobai használatra valót? Nem értem. Vagy csak elsiklottál az összefüggés felett. A viperhez poton pénzért, a reflexhez ingyen jutottam hozzá. Francba az egésszel, vegyek egy 250.000 ft-os komplet rendszert, ami produkál hasonlót, mert nem passzol egyik a másikkal? Hangváltókkal a kellő hangsávok megvannak, valamint EQ-el nagyon jól visszafogható a KHS120 hangja. De muszáj megkérdeznem... hallottad már ezt a típust élőben, vagy csak utána olvastál. Nem mintha nem lenne igazad, tényleg csúnyát ad le, HA feltekerem a hangerőt. Hétköznapi használaton nem veszem észre azt amire te gondolsz. Viszont anno nem volt pénzem kicsengetni még 9000ft-ot egy darab magas sugárzóért, hogy passzoljon a Reflexhez, mint hangosításra szánt hangfal. De gyere át a blogom kommentjeibe, ez már off
Az jutott eszembe, hogy megmutatom milyen hangja van egy általad választott zenének, ha ezzel a magassugárzóval játszom le, az én hangrendszeremmel. Válassz egy kedvedre való számot, és én felveszem, ahogy lejátszom a számot, és elmondod a véleményt Mit szólsz?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 30th Anniversary Playstation Dualsense controller - garanciális
- Gamer Ryzen 3700X / 16GB DDR4 / RTX 3070 / 1TB SSD / 700W / GARANCIA / BESZÁMÍTÁS/
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 3 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest