Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez az árgrafikon remek példa arra, hogy szinte napra pontosan 1 évvel ezelőtt ez a kártya 150300 forintért volt kapható, nyilván bolti nyereséggel.
Innentől kezdve nekem magyarázhatnak bármit, ez szimpla rablás, ami most megy. Nem pénz kérdése, hanem elvi, hogy egy ilyen kártyáért nem fogok 234000Ft-ot kifizetni.És szerintem ezzel nem csak én vagyok így.
-
Elhiszem hogy nem akarjak növelni a gyártói kapacitást, de az sem lesz kisebb szívás, ha majd mindenki a használt piacról fog vásárolni "fillerekért" az olcsó bányász kártyákból. Akkor majd azon megy a rinya, hogy nem fogy az új vga. Valamint nem kevés gariztatással is szembe kell majd nézniük.
A kiskerek pofátlan hasznát meg tudnák fogni, ha minden gyártó közvetlenül árulna weben keresztül (pl. Evga) . Előbb -utóbb a kutya be nem menne más webshop-ba.
Nem akarnak tenni ellene, mert minden kártyát eladnak, és pont leszarják, hogy ki veszi meg, nagyjából ennyi a lenyeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Politika
- Android szakmai topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Hálózati / IP kamera
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Építő/felújító topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest