Új hozzászólás Aktív témák
-
Blazs120gl
aktív tag
Ez akkor lesz érdekes kérdés, ha a garis cserék száma megnövekszik. Régivel egy kalibert nem fognak tudni adni a régi áron (nem fognak adni a duplájáért), max. pénzt vissza. Utóbbinak az lesz a bája, hogy vettél egy használt VGA-t 140-ért, ami a számla szerint pl. 110-be került újonnan... hupsz
. A használtan továbbadott bányász karikat nem szívesen fogják cserélgetni, hisz az új tulajjal nem lesznek nagybani bizniszek, nincs miért szívességet tenni neki. Sztem a Homáron lesznek a jövőben szép kis sztorik erről.
-
Reggie0
félisten
A 8-al fentebbi hozzaszolas pont valaszol is erre a kerdeskorre.
(#504) Kansas: Szerintem az EUR alapu fizetes sem egy nagy spekulacio, max azt mondhatjuk, hogy kevesbe elterjedt itt. Az EUR sokkal kiszamithatobb es megbizhatobb, joval nagyobb gazdasag all mogotte, ehhez kepest forintban elni az eletet az igazi spekulacio. Szoval az egesz orszag egy nagy spekulator, igy mi is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest