- Dübörögnek a Black Friday akciók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Monitor hiba topik
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Philips LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nimfas
addikt
BEG bocs nagyon OFF, de ez ugrik be:
A hét törpe
Történt egyszer, hogy a hét törpe elhatározta meglesik Hófehérkét a kulcslyukon keresztül mikor átöltözik. Megbeszélik, hogy mivel a kulcslyuk nagyon magasan van, egymás nyakába állnak és kisorsolják ki kerüljön legfölülre.
Odaállnak az ajtóhoz és így is tesznek. A kuka kerül legfölülre és tudósítja a többieknek, hogy Hófehérke éppen mit csinál. Mondja:
- Most leül az ágyra!
- Most lehúzza a szoknyáját!
- Most leveszi a blúzát!
- Most kiengedi a haját!
- Most leveszi a melltartóját!
- Most feláll!
Erre a többi:
- Nekem is, nekem is, nekem is, nekem is... -
ghostie
tag
Csak csendben jegyzem meg, hogy nem mindenkivel voltak korrektek. Korábban már beidéztem, az így jártam, nem volt szerencsém jellegű választ. Utána még futottam pár kört több ügyintézővel, akiknél elsősorban a nem egyenlő elbírálást panaszoltam.. de mind mellébeszélt..
Pl. konkrétan leírták, hogy mások azért kapták meg mert ők nem magyar csatlakozóval KÉRTÉK eredetileg..[ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
Senkit nem érdekel, kinek a hibája.
Vettem tőled pötymeteget, mert hivatalosan árultad.
És neked áll feljebb, hogy egy fél petánkát küldtél (mert a nagymama tegnap fogfájósan ébredt, üvölt a szomszéd gyerek, meg meteoreső esik bangkokban - kit érdekel?), kussoljak, örüljek?
Hol éltek ti?Amúgy a MM eljárása tényleg tanulságos volt tavaly is, ezért mondom, elvileg megyünk afelé, csak mér borzasztó messze vagyunk.
De jó példát is tudok, persze, pl. laptopfutár. Némi vakarózás után kihozták az elárazott cuccot.
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
Czimby
addikt
Jó párszor rámozdultam már idehaza elárazott tv-re, külső hdd-re, konzolra stb.
Volt, hogy még sorry eláraztuk levél sem jött, természetesen egyszer sem kaptam semmit,
még akkor sem amikor csak kb 30%-al volt elárazva.Kínából ilyennel mindig pozitív tapasztalatom volt.
Egyszer motor plexiket akartunk venni, és egyik eladónál kb fél áron volt ebayen, össze is válogattuk az összes havernak kellőt és ment a kosárba.
Másnap jött a levél, hogy elárazták és légyszíves vonjam vissza a vásárlási szándékomat.
Mondom ok semmi gond.
Ezután pedig írtak, hogy mivel ilyen rendes voltam választhatok egyet INGYEN!De miután az ajándék lónak is megnéztük a fogsorát egyre kevesebb az esély az ilyenekre...
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
veterán
-
spiky03
veterán
Legalább az.
De most találtam egy ilyet: [link]
Kinézetre tetszik, meg jó, hogy mutatja a bentit is, csak kérdés, hogy hova tudnám tenni a kocsiban, meg ott, hogy nézne ki.
Most találtam egy ilyen kis egyszerűt is.
[link]Ez ugyan milyen lehet?
[ Szerkesztve ]
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Predator2
addikt
Hát ez így nem teljesen igaz! Nem szeretem a boltot, de egy esetben bizton állíthatom, hogy kiküldték a terméket az elírt áron!
Az eredeti ára 7-8000Ft volt.
(#72743) Laca1212
Jól emlékszel.
[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
FingR86
őstag
gyorsan regeltem egy aliApp-ot kolléganőm telóján, úgy voltam vele, ha már bármire fel lehet használni azt a 4$-t, akkor miért ne vmi ismertebb márkát és ne azt a neve nincset amit ők reklámoznak. Haza megyek elő veszem az összes családtag telóját is (még a vezetékeset is ) Kell még vmi jó kis konyhai mérleg 1$-ért ez jó lesz sztem [link].
[ Szerkesztve ]
-
csucsotke
aktív tag
Gondoltam én is rá, de jó az értékelése hátha elküldi. Még csak igéretet kaptam, de elég sokat rendeltem már tőle. Ez most 25W volt, és tényleg 20-25W-t mértem rajta egyszerű fogyasztásmérővel. Most 105W-s halogén van helyette, és a ledes is volt olyan erős. Elég nehezen megy a villanykapcsoló úgyhogy lehet az tette tönkre. A e27 foglalat elég közismert, csak 1$. Van hármas meg többes is, de azok már drágábbak.
-
RufuszX
senior tag
Köszi!
Abszolút meglepődtem a dolgon én is, ilyet még nem tapasztaltam kínai webshoptólAzért még megnézem, hogy mi lehet a vezeték baja, egyelőre még nem is használtam csak örömködtem, hogy a család női tagjai végre nem fogják feszegetni a csatlakozót, hogy már megint nem megy bele... De akkor ez bukta lesz.
-
Beni2360
félisten
Való színű nem, de mivel itt is szó van erről és totál nem tudok képbe jönni.
Töröld ha nagyon zavar.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
Gondoltam, de mivel metál detektor néven fut és a réz is egy metál féle anyag.
Mi a helyzet a réz vezetékekkel a falban? Ott az elektromosság besegít?Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
debcamp
aktív tag
Nem állt szándékomban, köszönöm. Egyszerre írtam a kettőt, még a válasz -de még milyen frappáns válasz- érkezése előtt (lásd időbélyegzés) ..természetesen csak ebbe a kettő, ezzel a témakörrel foglalkozó topikba. Nem hiszem, hogy vétettem volna, ahogy azt sem, hogy az én kérdésem/kérésem lenne az egyetlen megszólításra alkalmas bejegyzés, de kiemelkedő figyelmed bókként könyvelem el, köszönöm
-
sambenez
addikt
De mint írtam ugyanazt a telefont ugyanolyan állapotban a gyári samu töltő 1,2A-el töltötte.
Próbáltam Galaxy s4-el, és 10.5 TAB2-vel. A tabletet a samsung töktő ugyanakkor 1,7A-el töltötte.
Gyanús nekem ez a BW töltő.Ja, és nagyon halkan ciripel amikor tölt.
(#74154) dugesz77 : Akkor az enyém nagy eséllyel hibás.
[ Szerkesztve ]
-
Kernel
nagyúr
Nem követem folyamatosan a topikot, de ahányszor benézek, itt mindig sok USB töltőről van szó (ami persze szakmailag nem töltőáramkör, csak tápegység, de mindenhol így nevezik, most nem is ez a lényeg).
Tehát levonhatom a tanulságot, hogy az USB töltők az élet központi részét képezik, anélkül vége a létezésünknek. Ugyanakkor engem még szakmailag sem érdekelnek annyira ezek a vackok, mint amennyire elárasztja a témát. Máshol ennél sokkal kevesebbért is külön topikba irányítják az embert. Mondok egy példát:
https://prohardver.hu/tema/milyen_ssd-t_vegyek_2/friss.html
Ebben a topikban például simán elhajtanak, ha nem olvasod el az összefoglalót, és az SSD megvásárlása után nem húzol át a következő témába, ami már a boldog (vagy nem) tulajok részére szól. De vannak még hasonlók.
Ennek analógja lenne, hogy például itt ki lenne írva: USB töltőről nem beszélünk, menj innen máshová [link].
Természetesen nem akarok itt rendezkedni, annyira nem fontos az egész, nekem sem. Meg nyilván nem is lesz ebből semmi, csak úgy eszembe jutott, ötlet szintjén.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- LEGO klub
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Politika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hardcore café
- LED világítás a lakásban
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest